Login/Registracija

Poznati vas pozivaju da ne propustite HUMANITARNI KONCERT na Karaburmi, a evo ko će sve pevati

Pre tri nedelje u stravičnom požaru na Karaburmi četiri stana su izgorela, gde je, između ostalog, voditelj Grand televizije Živojin Krstić izgubio sve.

U ponedeljak 16. maja od 19 časova na velikom parkingu TC “Karaburma” u Mirijevskom bulevaru 18b održaće se humanitarni koncert.

– Sav prihod od koncerta ide porodicama koji su ostali bez stanova u požaru u Husinskih rudara.Ulaz je besplatan i tu će biti kutije za dobroboljne priloge – kazao je Dušan Pavlović iz ove organizacije.

Iz organizacije nam poručuju da će svi uživati u koncertu popularne i narodne muzike, a u nastavku prenosimo i koji su to izvođači: Tijana Dapčević, Zorana, JeLLena, Aca Ilić, Bilja Jeftic, Vera Matović, Cakana, Goca Lazarević, Nikola Rokvić, Beki Bekić, Renato Henc, Maja Marinković, Đorđe Čavić, Vojislav Spasić i Arhangeli, Slavko Banjac, Nemanja Guzijan, Danka Stoiljković, Milenko Pavlov, Danica Krstić, Acko Nezirović, Vesna Dimić, Biljana Petković, Jasna Đokić, Dragan Kojić Keba, ansambl Siniše Vićentijevića, KUD Despot Stefan i Nenad Kamidžorac koji će biti voditelj koncerta.

Autor: S. Čumić