Login/Registracija

Poznati reditelj zbog pevačice završio U BLATU

Reditelj Dejan Milićević poznat je kao veliki profesionalac u svom poslu, koji čini sve da njegovi saradnici dobiju atraktivne spotove, pa je tako bilo i prilikom ekranizacije pesme „Sahara – Ćika“ za mladu pevačicu Zoranu Simeunović, inače suprugu hitmejkera Steve Simeunovića.


Naime, kako nam je ispričala Zorana, Milićević je učinio sve da nađe najbolju lokaciju za njen spot, iako mu vremenske prilike nisu išle na ruku.

– Uvek sam priželjkivala da mi Dejan radi spot, jer je veoma nadaren i posvećen umetnik, što je i ovoga puta pokazao. Kada sam došla u Ralju, gde je bila prva lokacija za snimanje, zatekla sam ga na setu blatnjavog od glave do pete. Kada sam ga pitala šta je bilo, rekao je „obilazio sam lokacije“. Da bi obišao sve, morao je da se vozi kvadom, a ovih dana nastavljamo snimanje u Belegišu, gde ćemo biti u čamcima, pa ćemo videti hoće li se neko okupati – kroz smeh nam je rekla Zorana, i dodala da joj je Dejan obećao da će spot za pesmu čiji su autori Steva Simeunović i Aleksandar Kobac, biti gotov do 3. maja, kada je, upravo na njen rođendan, zakazana promocija albuma koji je snimila.


Inače, na albumu će se naći i duetska pesma „Gram“ sa Anom Bekutom, koja je baš saradnju sa Zoranom odabrala za povratak u studio posle smrti svog životnog partnera Milutina Mrkonjića.

Foto: Darko Veljović,
Autor: N. Pantelić