Login/Registracija

POZNATI BLISTALI NA BRENINOJ PROMOCIJI: Pogledajte ko se najbolje SKOCKAO (VIDEO)

Brojne poznate ličnosti pojavile su se danas na promociji novog brenda Lepe Brene koja je održana u jednom poznatom beogradskom hotelu.


Porodicu Živojinović među prvima je podržala snajka Aleksandra Prijović koja se na promociji pojavila u klasičnom crnom odelu i u društvu supruga Filipa. 


Za razliku od nje najveća balkanska diva izabrala je svetlije boje. Svečano plavo odelo sa detaljima bio je njen izbor, dok je kosu vezala u rep.

Ni njene koleginice i prijateljice nisu zaostajale, pa su se specijalno sredile za ovu svečanu priliku. 

Zlata Petrović pojavila se u društvu sina Jovana Pejića, a za ovaj događaj izabrala je crnu suknju i klasičnu, po malo provodnu košulju. Mnogi su je pohvalili da blista, a okupljenim pripadnicima sedme sile pohvalila se i da je smršala.


I Dragica Radosavljević Cakana odabrala je jednostavnu crnu kombinaciju koju je upotpunila leopard mantilom i zlatnim nakitom. 


Promociju novog brenda čarapa upotpunila je i Melina Džinović, supruga proslavljenog pevača Harisa Džinovića koja se na događaju pojavila u žutoj suknji, topu i sakou. 

Pravo iznenađenje bio je Aco Pejović koji se pojavio u društvu supruge Biljane i to u potpuno neočekivanom izdanju. 

Po prvi put u karijeru pevač je prošetao brkove i bradu, što je iznenadilo mnoge. 


Među poznatima bili su i supružnici Jovana i Željko Joksimović, kao i Snežana Stojković, supruga proslavljenog asa Dragana Stojkovića Piksija. 

Naravno i dugogodišnji saradnik i prijatelj porodice Živojinović, Žika Jakšić, pojavio se na promociji novog brenda i na taj način pružio podršku nekadašnjim saradnicima. 


Podsetimo, porodica Živojinović pokrenula je novi modni brend čarapa pod nazivom „Lady B“.

Kako Boba tvrdi, niko ne može da predstavlja bolje ženske čarape od Brene, budući da ih je ona tokom karijere najviše nosila.

– Ovo je u stvari ideja i moja velika želja iz 1987. godine zato što su čarape, kao što znate, deo modne kolekcije koja se cepa najviše. Kada sam se ja rodila, rodile su se i čarape. Ta moja velika želja uspela je da se realizuje kada je krenula korona. Bobu mogu da nazovem ne samo čovekom koji ispunjava moje želje, nego realizuje nešto što je za mene bila nemoguća misija. Zahvaljujući njemu, njegovoj upornosti i kao i Filipovoj želji da se uključi u ceo naš projekat, sa svojim realizatorskim idejama kreirali smo čarape „Lady B“ koje će moći da nose sve dame bez ozbira na kilograme i godine – rekla je Brena.

Foto: N. Pantelić/I.V./B.V.,
Autor: I. Ankić