Login/Registracija

Poznata pevačica pevala PRATEĆE VOKALE VESNI ZMIJANAC, ona je proslavila na svom koncertu, a evo KAKVO MIŠLJENJE IMA DANAS O NJOJ

Nataša Đorđević gradila je uspešnu karijeru koja je dostigla vrhunac hitovima „Da umrem od tuge“ , „Ko li je na tebe čini bacio“ i „Zaboravi broj“ koji se i danas nalaze na rapertoarima brojnih pevača.

Iako je morala mnogo da radi kako bi postigla uspeh, malo je poznato da je ona nastupala sa Vesnom Zmijanac kao prateći vokal koja je uvela u svet estrade.

To je bio baš lep period. Vesna je neko ko je mene uveo u sve to. Tada sam osetila kako izgleda kada si poznat, kada imaš koncerte i kada te vole– prisetila se Nataša u jednoj Grandovoj emiisji kojoj je puno srce kada danas sretne Zmijačevu.

Vesna i ja kada se sretnemo uvek se lepo ispričamo i sećamo tih divnih momenata– tvrdi pevačica.

Podsećamo, dešavanja u privatnom životu primorali su je da na vrhuncu popularnosti napusti scenu. Navodno je toj odluci kumovao nemili događaj sa suprugom Goranom koji je automobilom pokušao da je izgura s puta.

Vozila sam mamu kod lekara i u povratku sam primetila da me Goran, s kojim sam raskinula još pre godinu dana, prati. Počela sam da bežim vozeći sporednim ulicama i na kraju sam pomislila da sam bezbedna i krenula kući. Nisam ni sumnjala da će doći pred stan u kojem živim i pokušati da me napadne. Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom – ispričala je pevačica u jednom od intervjua i otkrila da je nakon toga stigao i počeo svojim automobilom da udara u njen i izgura je s puta. 

–  U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli, a on je prestao da juri za mnom kada sam se približila policijskoj stanici u Mirijevu – ispričala je ona svojevremeno.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić