Login/Registracija

Porodila se Sofija Milošević, fudbaler slavi u Danskoj

Manekenka Sofija Milošević porodila se sinoć u Madridu i na svet donela drugog sina. 

Kako prenose domaći mediji, porođaj je prošao u najboljem redu i majka i beba osećaju se odlično. 

Iako Sofijin suprug Luka Jović nije bio kraj njih, dolazak trećeg naslednika proslavio je u Danskoj, gde trenutno boravi sa reprezentacijom. 

– Hvala na još jednom divnom poklonu. Volim vas – poručio je ponosni tata na Instagramu. 

Podsetimo, Luka i Sofija već imaju sina Alekseja kog su dobili 2020. godine, dok fudbaler iz prethodne veze ima i sina Davida. 

Manekenka je nedavno otkrila kako planira da vaspitava svoju decu.

– Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti. Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima. Pre svega da budu dobri ljudi, ali da budu i borbeni, da rade na svom usavršavanju u kom god smeru otišli. Želim da budu nesebični, da poštuju i vrednuju žene, i mene, i sve oko sebe. Ne znam kakav će biti njihov karakter, ali trudiću se da ih usmerim koliko mogu, što se žena tiče, da ih tretiraju onako kako ja volim da mene neko tretira: da budu pažljivi, nesebični, da se trude i da su im važne prave vrednosti- iskrena je bila Sofija za „Elle“

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić