Login/Registracija

Porodila se Marijana Mićić, njen suprug slavio do zore

porodila se marijana micic

Glumica i voditeljka Marijana Mićić porodila se i na svet je donela još jednu devojčicu.

Marijanin izabranik Miloš Marjanović dolazak još jedne naslednice proslavio je u krugu porodice i prijatelja, a fotografiju sa slavlja podelio je Dario Prpić, bivši suprug Anđelke Prpić, koji je pokazao novopečenog oca sa iscepanom majicom.

Inače, Marijana i Miloš su u decembru 2021. godine dobili su prvu ćerku. Poznato je da glumica do petog meseca prve trudnoće nije želela javno da otkriva da čeka bebu, pa su za to znali samo njeni najbliži.

– Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći. Sada imam dve kile viška u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se – voda. I kilogrami su valjda samo odlazili. Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja.I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla ‘Ju, što ste smršali’. Ja sam se uplašila, rekoh ‘Zašto, šta mi je? – ispričala je Mićićeva.

Inače, Marijana i njen partner su nedavno proslavili osam godina veze, a lepa glumica je nedavno u emisiji „Praktična žena“ istakla da je dolaskom naslednice na svet njen život postao mnogo lepši i bolji, dok se druge stvari nisu promenile.

-I dalje se prezivam Mićić. Nisam se udala, ali kažem da sam kao udata, samo nemam papir da to i dokažem. Mi smo zajedno skoro deset godina, godinama živimo zakedno i kao da smo u braku- rekla je Marijana i otkrila zbog čega još uvek neće da se uda.

-Glupo mi je da promenim prezime zato što mi je glupo da budem Marijana Marijanović (smeh). Miloš se preziva Marijanović -sa osmehom je rekla glumica u emisiji „Praktična žena“.

BONUS VIDEO: Haris Skarep ponovo u „Zvezdama Granda“, Ceca namerno nije glasala

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen,
Autor: Grand