Login/Registracija

POPADALE VILICE ZBOG KAJINE NASLEDNICE: „Da li je moguće da imaš ovoliku ćerku?!“

Sa samo devetnaest godina pevačica Katarina Ostojić postala je ponosna mama male Nikoline, koja danas proslavlja svoj dvadeseti rođendan.

Ni sama pevačica ne veruje koliko vreme leti, te je ovim povodom objavila set fotografija njihovih zajedničkih trenutaka i Nikolininog odrastanja.

– Moja beba danas puni dvadeset godina. Neka te uvek sreća prati, a ja ću da te čuvam- čestitala joj je njen divan dan emotivnom porukom.

Ako je sudeći po fotografijama sa Instagrama, Nikolina je izrasla u pravu lepoticu, a nema sumnje da je lepotu nasledila upravo od mame koja važi za jednu od najatraktivnijh na estradnoj sceni.

– Zenica oka mog. Ponosna sam na sve što si postala, i u kakvu divnu ženu rasteš. Hvala nebesima što je pubertet na izmaku i što je sada tako lepo i lako biti tvoja mama – dodala je Kaja, dok su svi ostali šokirani izgledom njene naslednice.

„Kako lepa familija“, „Ekstremno ste lepe obe!“, „Samo se smejte, lepo vam stoji“, „Kao sestre ste“, „Da li je moguće da Kaja ima ovoliku ćerku?“, samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca na društvenim mrežama.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović