Login/Registracija

Pop i pop-folk ikone na Music Week-u: Marija Šerifović, Nataša Bekvalac, Saša Matić, Edita u avgustu na Ušću

Sva najveća imena regionalne pop, pop-folk, trap i hip-hop scene nastupiće od 26. do 29. avgusta na Ušću.

Belgrade Music Week festival podiže ove godine lestvicu i više od toga: po prvi put na ovom, sada već mnogima omiljenom festivalu popularne muzike, nastupa i jedna svetska zveda- RAF Camora, austrijski DJ i trenutno najslušaniji umetnik koji nastupa na nemačkom jeziku.

Nakon objave prvog talasa izvođača, među kojima su se našli Cobi, Buba i Džala, Teodora Džehverović, Hurricane, drugi talas izvođača koji je Skymusic objavio danas, još jednom dokazuje da Belgrade Music Week festival nema konkurenciju. Ikone regionalnog pop i pop-folk zvuka najavile su svoj dolazak: Marija Šerifović, Petar Grašo, Nataša Bekvalac, Saša Matić i Edita nastupiće na Ušću!

Svoje nastupe potvrdili su i Lexington, Daniel Kajmakoski, Kaya, Nenad Cvijetić, a za najmlađu generaciju posetilaca sprema se prava muzička poslastica: Elena Kitić, DJ Mike Ride, Tara i Inas dodati su na već impresivnu listu mladih zvezda, među kojima su Voyage, Gazda Paja, De Vito, Angelina i Nucci.

Broj posetilaca na ovogodišnjem Belgrade Music Week-u biće ograničen zbog pandemije, pa organizatori pozivaju zainteresovane da svoje ulaznice nabave na vreme. Prodaja ulaznica po promotivnim cenama od 490 RSD za redovne dnevne ulaznice i 890 RSD za fan pit dnevne ulaznice, počinje 2. avgusta tačno u podne.

Ulaznice će se moći nabaviti putem besplatne aplikacije eFinity, koja je dostupna za preuzimanje za IOS i Android.

Autor: Grand.Online