Login/Registracija

„PLAŠE SE DA KAŽU“, Beki Bekić RAZOTKRIO kolege: „Rade to i muškarci“

Na estradi je sve više baka, ali stiče se utisak da se muškarci plaše da sa ponosom nose titulu deke kao što to radi Beki Bekić.

-Možda se ovi plaše da kažu da su dede jer će onda da kažu da su ostarili, ali to ne mora da znači. Ja sam još uvek mlad u duši, ja sam u stvari još uvek dete, a posebno od kada sam dobio unuke, mislim da sam podetinjio- priznao je Beki, a potom otkrio da nisu samo pevačice one koje su poklekle trendu promene izgleda i estetskih korekcija.

-Ima muškaraca koji idu pod nož da bi izgledali mlađe, idu na razne tretmane. Meni nije bitno to, ja možda i sada izgledam mlađe, ali možda tako živim. Dobro sam ja rekao u stvari, u duši sam klinac, ali i ne patim jer svako doba ima svoje lepe stvari- ponosno je istakao pevač.

U moru popularnih zahvata, filera, botoksa, ali i brojnih aplikacija na društvenim mrežama koje se koriste za ulepšavanje Beki uvek bira da pokaže svoju prirodnu stranu.

-Neću se nikada rešitu svojih bora jer ja to drugačije gledam. Ne može neko sa 70 godina da izgleda kao neko od 25, nije prirodno. Kada vidim ženu sa 60 godina i da ima neku boru to je nešto lepo za videti. Lepo je videti negovanu ženu koja ima boru jer je to bora života i ne treba je oterati. Ta bora nešto znači u životu- objasnio je Bekić i poručio da prirodna lepota nema cenu.

BONUS VIDEO Beki Bekić: „Ne mogu da napišem hit kao nekad“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović