Pevački par slavi ZLATNU SVADBU: „Ponovo ćemo da stavimo prsten“ (VIDEO)

Na nedavno održanoj dodeli SEMUS nagrada priznanje za životno del, za 53 godina karijere dobio je poznati muzički par Jasna Kočijašević i Dragoslav Mihajlović Kanarinac koji su za Grand Online istakli da je došlo u pravo vreme. 

Ono što ih posebno raduje jeste još jedan jubilej koji su bio u septembru prošle godine, a reč je o zlatnoj svabi čija je proslava izostala usled trenutne epidemiološke situacije. 

a8dfd657b8ecd434facd9c5ac3d8e71b581f282f

– Najlepše u svemu je što sam nagradu dobila za života, prvo što je neko prepoznao da meni to pripada i slažem se sa tim, a i dobiti priznanje dok si živ i uživati u tome, pa da li ima nešto lepše?! Privilegija je biti živ u ovim godinama -priznala je Jasna, dok je njen suprug, autor i pevač čuvene pesme „Svadba, svadba“ ponosmo rekao da ove godine proslavljaju i jubilarnih 50 godina braka.  

– Meni je posebno zadovoljstvo što ove godine imamo zlatnu svadbu i 50 godina umetničkog rada i što nas je Savez umetnika Srbije lepo nagradio. Kad ponovo krene „Svadba, svadba“, onda ćemo da slavimo novih 50 godina- rekao je Dragoslav i otkrio da proslavu povodom jubileja planiraju da proslave čim popuste mere usled pandemije. 

f96a063bb54cd3537d04772de6a1872415eb3667

– Krunisaćemo naš brak i imaćemo prstenje kao nekad za još 50 godina – našalio se on. 

– Kaže ‘Još 50 godina’, ne znam da li ću moći da ga pratim sve vreme. Mi proslavljamo svaki dan, kažemo ‘Hvala Bogu, još jedan dan, još jedno novo jutro’ – s osmehom je rekla Jasna. 

……

Podsetimo, pored Jasne i Kanarinca, nagradu za životno delo dobili su i Nada Obrić, Era Ojdanić, Milena Plavšić, Saša Popović i drugi.

– Suvišno je govoriti bilo šta nakon ovakve nagrade, presrećna sam, to se podrazumeva. Doživela ovako nešto je kruna u našem poslu – izjavila je s kendlom u grlu Nada, a video sa dodele pogledajte u nastavku.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: I. Ankić