Login/Registracija

Pevačica ZABORAVILA SINA ispred vrtića, a kada je shvatila usledio je ŠOK

Svaki roditelj zna koliko se sa sa najlepšom životnom ulogom menjaju i proriteti, a pored svih lepih stvari, zahteva i mnogo odricanja.

Ovo posebno teško pada majkama koje grade velike i uspešne karijere, sa čim se svojevremeno suočila pevačica Katarina Sotirović koja je na vrhuncu svoje karijere odlučila da  preseče sve uda se i posveti porodici.

– Ne kajem se zbog takve odluke, jer da nisam to uradila ne bi ništa bilo ovako. Usijana glava bila, ali iz tog braka imamo dvoje divne dece, naravno da postoji žal što sam u tom momentu otišla i što me nije bilo i razmišljanje šta bi bilo da sam ostala- iskrena je bila ona.

Nakon nekoliko godina medijske ilegale, došao je i trenutak da se vrati i nastavi tamo gde je stala.

– Ja sam se vratila i uveliko radim. Živeli smo u Rumuniji kada je David imao godinu dana, ali sam imala podršku od Saše koji mi je rekao da iskoristim priliku i vratila sam se na svoje u posao u muziku i sada uživam– ispričala je Katarina.

Biti majka i uspešna u svom poslu iziskuje dobru organizaciju, malo spavanja i veliku posvećenost, međutim koliko god se trudili svakome se omakne i neka greška.

– Svakog dana ustajem u 6:45. Taman sam mislila sin kreće u prvi razred, biće lakše, ali sve ispočetka. Čista logistika, vozi svuda,  bukvalno živim u kolima samo dovozim i odvozim. Jedan dan smo zaboravili Davida. Nije ušao u kola, ćerka i ja smo ušle i ona se dere:“ Mama, David!“, ja vidim nema ga, odmah u rikverc, a on ispred vrtića stoji gleda me. Šta ćeš živ čovek, dešava se– otkrila je pevačica.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić