Login/Registracija

Pevačica USRED EMISIJE odbrusila kolegi: „Dok sam ja IMALA HITOVE TI SI PIŠKIO U PESKU“

San svakog pevača je da tokom karijere napravi barem jedan hit po kome će ga pamtiti. I dok neki imaju veliku sreću da im se to dogodi na početku karijere, neki ovo ostvarenje čekaju i po nekoliko godina da se zvezde poklope.

Nemanja Nikolić i Anabela pevači su koji imaju uspešne karijere , a odlikuju ih i sjajne numere koje publika obožava. Njih dvoje su gostovali u emisji „Popodne sa Leom Kiš“ kada su govorili o ovoj temi.

Voditeljka je ispričala kako je pročitala da je Nemanja izjavio kako živi od stare slave, što je on prokomentarisao.

-Sa prvog albuma izdvojile su se neke pesme i posle toga sam snimio 70ak pesama koje nisu ni blizu bile. Nema ništa loše u tome, nisam uvređen, jednostavno je to tako.– iskren je bio pevač, a Anabela se nadovezala rekavši da u tome nema ništa loše i da ona uživa što se njene stare pesme i dalje slušaju sa istim žarom.

Nikolić je otkrio kako se njegova pesma „Da se napijem“, nakon 18 godina povampirila, pa se našalio da je njegova numera starija od Anabeline koju je izvela u emisiji od pre 17 godina.

– Dok sam ja imala hitove ti si piškio u pesku- nastavila je šalu pevačica, a on je aludirao da nije velika razlika u godinama.

Voditeljka ga je upitala zbog čega krije godine, kada je on priznao da je rođen 1984. godine.

– Ipak si ti bio u onom pesku– zaključila je kroz osmeh Anabela.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić