Login/Registracija

Pevačica UHVATILA MUŽA U PREVARI, pa se požalila Dragici Zlatić, ona SVE OTKRILA U EMISIJI: „Nije jedina kojoj se to desilo“

88674b0aeccb44e0a7689c2edd5c13260de1ec83

Neverovatne reakcije publike, nedavno je izazvala Dragica Zlatić kada je objavila pesmu „Na nuli“ koju prati filmski spot.

Naime, u spotu pevačica zatiče svog supruga na delu sa drugom devojkom na dan njihove godišnjice braka, sa čim su se poistovetile neke Dragičine koleginice.

Jedna naša koleginica mi je pisala da joj se ista situacija desila. Ona je javno napisala na mom Instagramu , pa mi je posle pisala i u inboksu. Išla je na svirku i nešto se otkazalo i stigla je kući i nahvatala muža. Sada sam se setila još jedna koja je bila trudna tako da to ništa novo nije– ispričala je ona u emisiji „A sad malo mi“.

dragica zlatic hud

Inače, naziv ove pesme podseća je na jedan momenat iz „Zvezda Granda“ koji neće nikada zaboraviti.

Dešava se takmičenje „Zvezde Granda“ i ja pevam sa Tamarom Milutinović i stavrno sam izašla kao da me briga, a inače nije bilo tako borila sam se kao lav, i kaže meni Zorica Brunclik: „Dragice, ja ne znam šta se sa tobom desilo ti si večeras bila na nuli“, i eto par godina kasnije moja pesma se zove tako– kaže Zlatićeva.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić