Login/Registracija

Pevačica ŠOKIRALA priznanjem: „Ošamarila sam dečka, leteo je dva metra“ (VIDEO)

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, Dragica Zlatić nedavno je objavila pesmu „Na nuli“ koja je odmah izazvala lavine reakcija publike.

Posebnu pažnju je privukao spot za ovu numeru, gde ona posle napada na ljubavnicu svog muža dobija dve godine zatvora, a toliko je uverljivo izvela ovu scenu, da su mnogi pomislili da je zaista završila iza rešetaka.

Dragica za Grand ističe da je ovu pesmu dugo spremala i da je uložila sve napore i emocije kako bi na kraju sve bilo na zavidnom nivou.

-Sve što sam zaradila ovih godina, morala sam da dam za kauciju da ne bih završila u zatvoru (smeh). Za promenu u spotu se ne valjam po krevetu, ne igram ispred nekog skupog automobila, ne stojim ispred crnog i crvenog zida, više mi je muka od toga. Ovaj put smo se zasita potrudili da ovo bude nešto drugačije – kaže ona za Grand.

Kako je su spotu prava opasnica i osvetnica koja ne prašta izdaju, zanimalo nas je da li je možda i u privanom životu udarila nekada šamar dečku.

-Prvi put sam u spotu ovog dečka ošamarila, odleteo je dva metra buklavno. U privatnom životu jeste bilo malo gurkanja nekada, ali je to više u fazonu pusti me da prođem. Kad bih došla to tuče to bi bila katasrofa, hvala Bogu do sada nisam doživela to – zaključila je Dragica.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Youtube,
Autor: A. Milinković/Ž.Krstić