Login/Registracija

Pevačica se oprobala u RONJENJU a onda je USLEDIO ŠOK: “Upravo sam snimila…“

Dragana Mirković ovih dana uživa na dalekim Maldivima sa kojih svakodnevno pravi zazubice svojim pratiocima, snimcima i fotografijama ovog čarobnog mesta.

Osim toga što njen suprug Toni i ona imaju poseban tretman u hotelu koji su odabrali gde zaista odmaraju za sve pare, odlučili su da se oprobaju i u nekim novim aktivnostima avanturističkog tipa.


Tako se Dragana pre par dana pohvalila da se po prvi pu probala parasejlingu pa izjavila- I dalje sam zadržala dete u sebi koje voli sve da isproba i ničeg se ne boji. Na to sam ponosna. Bilo je izuzetno uzbudljivo leteti, a ovih dana planiram i da organizujem i snorkling i ronjenje– rekla je pre par dana, što se danas i obistinilo.

Ona je sa ful opremom zaronila u morsko plavetnilo pa pokušala da dočara svima podvodni svet ovog mesta, bogat koralima i raznoraznim ribama.

Međutim, u trenutku kada je spokojno plivala i ronila, ispred nje sa pojavila ajkula koju je pevačica zabaležila kamerom. I mada bi se mnogi uplašili ovog prizora, Dragana nije ni ustuknula već nastavila da snima.

Sigurno da joj nije bilo svejedno ali se izgleda toliko prepustila čarima ovog sporta da joj ni ajkula nije predstavljala problem.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac