Login/Registracija

Pevačica se godinama bori sa zdravstvenim problemom: „Teško je, ali uspevam“

Iako na sceni sve deluje savršeno, život pevača uopšte nije lak. Putovanja, stres, manjak sna i neredovni obroci najčešće dovedu do brojnih zdravstvenih problema. U to se uverila i Aleksandra Bursać koja se zbog lošeg načina života godinama bori sa insulinskom rezistencijom, koju još zovu i preddijabetesom. 


Zbog insulinske rezustencije morala je da promeni životne navike, te je i smršala i za sad joj uspeva da bolest drži pod kontrolom.

– Trudim se. Krenula sam na boks i svim devojkama koje se bore sa insulinskom rezistencijom bih preporučila da krenu na kik boks. Eto, meni su zadnji rezultati bili super, skoro 30 posto manji, znači da nešto dobro radim. Dobro, trudim se da redukujem i ishranu, ali ne mogu previše zbog posla i putovanja, ali mislim da je trening mnogo bitan. Skoro sam počela i lekove da pijem, nisam do sad i mislim da će to sve biti dobro – otkrila je pevačica u emisiji „A sad malo mi“, gde je priznala da nema problem da otvoreno govori o svom problemu jer želi da na taj način pomogne drugima. 

– Znam da se sa tim problemom bore i devojke koje nisu sa javne scene, to je bolest savremenog doba. Mnogo je teško, teško je da smršaš, onda previše otekneš jer imaš previše vode, ali ako želiš, možeš to da promeniš – zaključila je Aleksandra.

Pevačica je nedavno govorila i da nema sreće u ljubavi, ali da joj na poslovnom planu cvetaju ruže. 

– Meni je posao beg od svega, ja volim da pevam pre svega i volim tu energiju sa ljudima, pa eto dok ne naiđe neko pravi i bitan i dok se ne ostvarim kao majka, radiću i trudiću se da stvorim sve i za sebe i za svoju porodicu – izjavila je Aleksandra. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić