Login/Registracija

Pevačica prokomentarisala koleginice koje EKSPONIRAJU DECU na mrežama, pa dala svoj primer

Pop pevačica Ana Bebić osim uspešne muzičke karijere može da se pohvali podjednako uspešnim porodičnim životom, skladnim brakom u kome je sa suprugom dobila dva sina.


Priznaje da ju je majčinstvo dosta promenilo te da sebi više ne dozvoljava određene stvari koje je radila u dvadesetim godinama, te da je sada dosta opreznija i svesnija kakvu ulogu ima.

Iako prema sinovima gaji neizmerno veliku ljubav, Ana ne spada u onaj red javnih ličnosti koji na društvenim mrežama dele svaki segment svog privatnog života, te njeni fanovi zapravo ni ne znaju kako njena deca izgledaju.

– Volim ja da podelim sa publikom neke svoje srećne trenutke ali imam osećaj da moja deca treba da ostanu u naša četri zida. Oni nisu to izabrali, i da nisam poznata ne bih ih kačila, a oni kada porastu neka izaberu kako će i šta će– rekla je Bebićka.

Ipak, nije omogla a da ne prokomentariše svoje koleginice koje rade sasvim suprotno, te širokim narodnim masama prikazuju svoju tek rođenu decu.

– Svako ima prava kako će i na koji način sebe predstavljati javno. Nekada mi bude i simpatično kada odem na neki događaj za decu pa vidim te mame i 90% te dece prepoznam sa Instagrama. Vidim ja i drugu stranu te priče njihove, pomoglo mi je za neke moje odluke, tako da nemam ništa protiv. Samo ne volim kada se neko pravi previše pametan, ali uvek volim da čujem neki savet- istakla je pevačica.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac