Login/Registracija

Pevačica OPLELA po Dalili i Dejanu: „Videla sam KAKVI SU, ŽIVELA sam sa njima“

Pevačica Ivana Krunić jedva je dočekala izlazak dečka Baneta Čolaka iz rijalitija zbog kog je mesecima dane i noći provodila kraj malih ekrana.

Nedavno je istakla da je njihova veza bila na testu, a sad je priznala da je strahovala od Benetove prevare pred kamerama i prokomentarisala čuveni ljubavni trougao Dalila- Car- Dejan. 

6d09096e2ea761bf20d12ddd60dc63b99f413192

Ona se prvo dotakla svog učešća u rijalitiju i dodala da je sve ovo što je doživela protekle dve godine bila velika škola za nju.

– Generalno moj život u poslednje dve godine je ubrzani kurs. Sve ono što nisam naučila za 30 godina u poslednje 2 jesam. Rijaliti me je ojačao, naučila sam bolje da prepoznam ljudske karakteristike, da za 5 minuta razgovora procenim osobu. Naučio me je da promenim prioritete u životu, porodica mi je na prvo mestu, drugačije gledam i na posao – rekla je Ivana i potvrdila da se plašila Banetove prevare pred kamerama.

– Sve testove smo prošli, ali nismo prošli taj veliki test razdvojenosti, a znam šta rijaliti radi našim mozgovima. Bila sam u jednoj sezoni i svesna sam koliko možeš psihički da zastraniš jer je tako koncipiran taj projekat, ali sam negde imala veliku veru posle svega što smo prošli. Bilo bi stvarno glupo da se tako nešto desi još pogotovo sa onakvim devojkama. Svako ko prati rijaliti je svestan da bi samo glup muškarac prevario nekoga koga voli najviše na svetu sa onakvim tipom devojaka – tvrdi ona i ne krije da je pre rijalitija bila ljubomorna u vezama, ali da je zahvaljujući Banetu savladala ljubomoru. 

b0e1490209610b2f7566741e5566b339833295fe

Kako je njen dečko izašao iz rijalitija, kao moralnog pobednika vidi Anđelu, ali je svesna da će pobedu ipak odneti neko ko je mesecima vodio i pravio šou zarad gledanosti., a o kojima nema baš lepo mišljenje. 

Mislim da će zbog svega toga pobediti neko iz tog trougla Car, Dalila ili Dejan, najverovatnije Dejan. Moje mišljenje o Dejanu je nikakvo, tj imam, ali nije lepo, nevezano za njihovu ljubavnu priču, ja se u to ne mešam jer svako je krojač svog veselja. Ako povrediš nekoga koga ja volim i ako se smeješ nekim stvarima koje nisu smešne, e po tome ih gledam i vidim kao loše ljude. Dejan i Dalila su zajedno imali veliki problem sa Banetom, dok je on bio korektan prema njima, a oni su se podsmevali njegovom zdravstvenom problemu, ulazili bez razloga u svađe s njim – istakla je i nastavila: 

– Živela sam sa njima u jednoj sezoni, tako da sam videla kakvi su ljudi. Kad ti bez ikakvog razloga želiš po svaku cenu da nekom zagorčaš život zarad rijalitija, onda ti za mene ne možeš da budeš dobar čovek. Vidim da se i medijski potencira da je Dejan žrtva, ali ne mogu da ga gledam kao žrtvu, jer znam kakav je bio dok je bio u braku sa Dalilom, znam da dok su bili zajedno su bili isti.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić