Pevačica objavila porodičnu fotografiju i priznala: „NEDOSTAJEŠ“

Simpatičan devojčurak sa slike rođena je u Makedoniji gde je još od najranijih dana pokazivala ljubav i neverovatan talenat za muziku.

Tinejdžerske dane provela je osvajajući prestižne nagrade i radeći na svom vokalu, a sa samo devetnaest godina postala je pevačica jedne popularne grupe.

a122523561cc0f5d1174a18044e1ad1051ab8bc8

O svojim počecima oduvek je govorila sa širokim osmehom na licu te se nedavno prisetila prvog javnog nastupa.

– Sećam se našeg prvog nastupa u Opatiji 1985. godine. Imali smo generalnu probu i tu su novinari sedeli ipred scene. Ja sam bila devojčica od šesnaest godina, a tu su bile sve najveće zvezde od Zdravka Čolića, ma sve moguće tadašnje zvezde. Kada je došlo vreme da ja nastupim, čula sam da je jedan od novinara rekao „Neki mladi Makedonci anonimni sad pevaju“ i krenuli su na pauzu. Ja sam ih samo pogledala i rekla „Vratićete se vi..“. Kada smo krenuli da pevamo usred pesme su se vratili i kada smo hteli da siđemo sa scene bila je hrpa novinara koji su nas vukli za ruke. Jedan od njih me je pozvao za intervju i nazvao me devojčice, a onda je Romeo rekao nije ona devojčica za vas ima ona svoje ime i zove se Kaliopi- prisetila se pevačica i dodala da je zapravo tada sve krenulo uzlaznom putanjom.

Ukoliko niste uspeli da pogodite, mi ćemo vam pomoći. Na slici se nalazi jedan od vanserijskih vokala na muzičkoj sceni- Kaliopi!

49e558607e3bf660ea68bc04fbc670d98c7f3951

I danas nakon višedecinijskog bavljenja muzikom, Kaliopi je u samom vrhu, a njenu karijeru mnogi bi poželeli. Iako je sve baš kao što je oduvek zamišljala, na žalost pevačicu je nedavno zadesila velika tragedija.

Naime, Kaliopi je ostala bez svog najvećeg uzora i podrške koju je imala svih ovih godina i na društvenim mrežama se oprostila od svog oca.

– Mi. Mama, tata i ja, srećna vremena. Detinjstvo i uspomene. Nedostaješ mi tata- napisala je pevačica u opisu porodične fotografije.

38fbba83c9c7897e144f59ebf4481e5f88aaf9d0

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović