Login/Registracija

Pevačica BUJNIM DEKOLTEOM napravila pometnju na mrežama

Iako nije sklona objavljivanju provokativnih fotografija, nekadašnja zvezda „Granda“ Nevena Stojanović iznenadila je mnoge kada je na njenom Instagram profilu iskočilo nekoliko veoma zanimljivih, pa i provokativnih objava. 

Pevačica sa verenikom trenutno boravi u Makarskoj, te nije mogla da odoli a da sa svojim pratiocima ne podeli fantastične prizore kako prelepih plaža, tako i njene izvajane figure.

Svoje fanove počastila je sa nekoliko fotografija u kupaćem, ali posebnu pažnju izazvao je set u kom je pozirala u beloj košulji i crvenom kostimu u kom su njene bujne grudi bile u prvom planu, na veliku radost pripadnika jačeg pola. 

Iako su mnogi pohvalili njen stajling za plažu, mnogima je za oko zapao njen bujni dekolte koji je glava tema u komentarima, ali ni fotka nije zaostajala sa lajkovima.

Mnogi su prokomentarisali da nikad bolje nije izgledala, a to „krive“ njenog verenika koji joj je ponovo vratio veru u ljubav. 

– Često sam bila povređena, mnogo više puta nego moji partneri,svašta me je povređivalo i bolelo. Bila sam prevarena i to mnogo puta, muškarci me nisu dovoljno cenili i poštovali- otkrila je svojevremeno Nensi i priznala da je verenik sušta suprotnost od svih muškaraca sa kojima je bila. 

– On mi pokazuje da prave vrednosti postoje, samo je potrebno da se sve zvezde slože. Tako da sve se dešava u pravo vreme!- rekla je pevačica koja je u januaru zaprošena (VIŠE O TOME OVDE).

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić