Pevači u „Specijalu“ priznali kako su doživeli najaktuelniji događaj na estradi: „Ja nisam nikog videla, ja sam samo nju gledala“

VODITELJI SA GOSTIMA ZGS SNIMANJE 04102023 FOTO FILIP 21 ok

Spektakularni uspeh Aleksandre Prijović i tri pune beogradske Arene, ali i 4 rasprodate Arene u Zagrebu s razlogom su lajtmotiv današnje emisije „Zvezde Granda specijal“ o čemu su sa Vesnom Milanović i Sinišom Medićem razgovarali današnji gosti emisije.

Vesna Đogani prva je objasnila zbog čega je lično ponosnana fantastičan uspeh svoje koleginice.

VESNA DJOGANI ZGS SNIMANJE 04102023 FOTO FILIP 107 ok

-Ovaj uspeh sam doživela nekako baš lično. Sve vreme sam imala taj vajb putem društvenih mreža. Kapiram da su se ljudi zaželeli neke dobre muzike i dobrih koncerata tako da je ovo zaista veliki uspeh – rekla je Vesna, a Đole Đogani je imao sličan stav:

-To je veliki uspeh, nema šta i to je povratak velikih pevača. Povratak pesme, lepe muzike i nečega što je jako bitno, a to je povratak kvaliteta koji je bitan za sve nas koji smo na estradi. I plesači su bili fenomenalni – rekao je Đole, a Vesna je ipak imala „suženo“ mišljenje:

DJOLE DJOGANI ZGS SNIMANJE 04102023 FOTO FILIP 10 ok 1

-Ja nisam nikog videla, ja sam samo nju gledala – dodala je Đoganijeva uz smeh.

Emocija je ono što je okarakterisalo koncert Aleksandre Prijović, a Katarina Ostojić Kaja otkrila je da je sedela sa Prijom i Filipom nedavno.

KAYA OSTOJIC ZGS SNIMANJE 04102023 FOTO FILIP 136 ok

-Sedela sam sa Prijom i Filipom pre dva meseca dok su trajale pripreme i bila sam bukvalno ubeđena da ću otićina koncert. Ali iskrssao mi je moj nastup u Dubaiju. Baš se poklopilo da je taj vikend u pitanju i mnogo mi je žao. Čula sam da su svi plakali sa njom kada je ona zaplakala na sceni. Sigurna sam da je bilo jako emotivno i prelepo i srećna sam, kao što je rekao Đole, što i dalje prava muzika puni ovako velike dvorane – ispričala je Kaja koja nije bila u prilici da gleda uživo Prijin spektakl, kao ni Zorana Pavić a ni Slavica Angelova.

ZORANA PAVIC ZGS SNIMANJE 04102023 FOTO MUNJA 9 ok

-Ona je jako vaspitana, svoja. Svedoci smo da mnogi snime hit pa prolupaju, što kod nje nije slučaj, i mislim da je to jako važno. Ona je na zemlji, svoja i nije odlepršala – naglasila je Zorana, a Slavica je dodala:

SLAVICA ANGELOVA ZGS SNIMANJE 04102023 FOTO FILIP 31 ok

-Imam predivno mišljenje o Aleksandri. Predivna je osoba i moram da priznam da i ja priželjkujem sličan uspeh jednog dana.

BONUS VIDEO: Đole Đogani progovorio o odnosu sa ćerkom

NE PROPUSTITE I:

Foto: F.Pavlović,
Autor: A.Dačić