Login/Registracija

Pevača POVREDA GLAVE zbog BESNOG saigrača koštala sportske karijere!

Pevač Emir Habibović osim talenta za muziku i pevanje ima i onaj skriveni o kome retko govori.

Iako niko ne bi mogao da ga zamisli bez mikrofona u ruci, jer je za to kažu rođen, Habibović je mogao da ima i ozbiljnu karijeru fudbalera.

– Bio sam golman i to odličan. Branio sam za fudbalski klub “Mornar“, trener mi se zvao Vasko ili Vesko, sad se već ne sećam– evocirao je uspomene pevač na svoje dane u ovom sportu.

– Toliko sam bio dobar da mi je šipka oko gola pala na glavu, bio sam u nesvesti nekoliko sekundi i to sve zato što niko nije mogao da mi da go! Smešno ali istinito. Jedan igrač je od nervoze uzeo i pomerao go koji nije bio fiskiran, i tako mi je pao na glavu. E tada sam rekao da više neću da branim– ispričao je Emir.


Kako su godine prolazile i njegove ambicije bivale su drugačije, te je kao srednjoškolac u svojoj glavi vrteo nekoliko zanimanja u kojima se pronalazio.

– Prvo sam hteo da budem automehaničar, pa moler, pa sve ono što sam imao u kući i okruženju, ali sam se uvek nekako vraćao muzici– istakao je Habibović.


Podsetimo, popularni pevač nedavno se ostvario u ulozi roditelja zajedno sa suprugom Tamarom Selimović koja je na svet donela ćerkicu Arianu, a sve detalje glamurozne proslave pogledajte u videu ispod.


Autor: T. Bogavac