PETAR priznao da je veza okončana, a MILICA napisala – čak i sa suzama u očima jaka osoba kaže „Dobro sam!“

Već mesecima njihova veza puni novinske stupce. Potom je sa početkom vanrednog stanja, nastupio i njen kraj, a sve vreme tokom pandemije spekulisalo se da li su Milica Todorović i Petar Strugar u kontaktu, kao i da li će obnoviti vezu. Glumac je sada za jedne dnevne novine potvrdio da je veza okončana i da su tome kumovali najstandardniji ljudski odnosi, a ne korona, niti nešto ružno što se dogodilo. Priznao je i da su u kontaktu s vremena na vreme. 

……

A maltene istovremeno kada i ova potvrda, stigao je i jedan zanimljiv post Milice Todorović na društvenoj mreži Instagram.

– Najbolji odnos nije odnos sa idealnom osobom, već odnos u kojem svaka osoba uči da živi sa nedostacima druge i zna kako se diviti njegovim dobrim osobinama. Ko ne ceni ono što ima, jednog dana će se žaliti da ga je izgubio, a onaj ko jednom pati, dobiće ono što zaslužuje. Ako želite da budete srećni: Učinite nekoga srećnim. Ako želite da primite: dajte se malo, okružite se dobrim ljudima i postanite jedan od njih. Zapamtite: Ponekad, kada to najmanje očekujete, pojaviće se oni koji će vam pružiti dobro iskustvo! Nikada ne pokvarite svoj poklon iz prošlosti. Jaka osoba zna kako održati svoj život u redu. Čak se i sa suzama u očima prilagođava osmehom i kaže: Dobro sam! – napisala je pevačica. 

94bbf4aab9a5a8df12b42133cf018532b501cac8

Saznaj više:

ONA JOJ JE NAJVEĆA PODRŠKA Ovako izgleda majka Milice Todorović

NEĆETE VEROVATI! Zbog ovoga je MILICA TODOROVIĆ imala komplekse u pubertetu!


Autor: K. Obradović