„PESMA JE SKARADNA“ Cakana iskreno o Tijani Milentijević i njenom hitu „Žena od sultana“

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana otkrila je da svoje kolege neizmerno poštuje i da o njima nikada nije rekla ni jednu lošu reč, te da često stane u njihovu odbranu.

b4680d00b0fe18131d755be50f1bdf5eb1bda08d

Cakana je to uradila i ovoga puta kada je njen suprug Nebojša prokomentarisao mladu pevačicu Tijanu Milentijević, odnosno njen veliki hit „Žena od sultana“.

– Ja generalno nikad ne pričam o kolegama ni sa svojim prijateljima… On me pita: „Kako je bilo u emisiji, je l’ si bila vesela, kako si izgledala?“ – rekla je Cakana, a onda se nadovezao njen suprug:

– Ona je jedina osoba koju sam ja upoznao koji nikada ništa loše nije rekla o svojim kolegama, ja sam taj koji neki put kažem: „Pa da li je moguće?“, a ona uvek stane u odbranu. Poslednji put smo se sporečkali zbog jedne pesme „Žena od sultana“. Ja sam joj rekao: „Da li je moguće da neko nazove pesmu „Žena od sultana“, nije pravopisno, a drugo to je pesma koja je pre dve godine bila hit u Bugarskoj. Ne može nikada da bude žena od sultana, nego sultanija.  Cakana je tu skočila, a ja sam je pitao da li zna da svaka pesma mora da ima neku poruku i to slušaju mladi ljudi.

09e5bd2fdc3db8ec0d18d20f6ff16f76feeb86fa

– Ja tu devojku znam i ona je odlična pevačica, dobra je devojka, to je neko njoj dao pesmu i pesma je postala hit, jer kod nas stvarno sve što ne valja postane strašan hit sa vrlo retkim izuzecima. Ja smatram da je ta pesma skaradna za srpski narod, ali ne branim ako većina to želi da peva, pa neka peva, neka se vesele uz to – rekla je Cakana.

Foto: Z. K. Munja/Eli/Luka,
Autor: D. Bukovčić