Login/Registracija

Perućica i Živković prave HAOS na Tajlandu: Zapevali SRPSKI HIT, a tek da vidite reakciju prolaznika (VIDEO)

Pevači, saborci iz takmičenja, a pre svega prijatelji, Ljuba Perućica i Uroš Živković, već nekoliko dana uživaju zajedno na Tajlandu gde, sudeći po snimcima koje objavljuju na društvenim mrežama, prave pozitivan haos.

Osim što sa zajedničkim društvom uživaju u prelepim i egzotičnim plažama na Puketu, pevači koriste svaku priliku da izađu i u noćni provod, a jedan od snimaka iz grada osvanuo je na Ljubinom Instagram profilu.

Pravi haos nastao je kada se prvo Uroš na sred ulice latio mikrofona i zapevao Đanijev hit „Sam sam“, da bi se samo koji minut kasnije zaorio najveći hit „Pogledajte me mala moja“ i to od strane Perućice.

Ljuba je u duetu sa prijateljem zapevao pesmu „Braće Bajić“, a Tajlanđani nisu mogli da ostanu imuni na ovakvu muziku, te su u znak dopadanja bacili lajk.

Pogledajte legendarni snimak na kom Perućica zabavlja Tajlanđane.

U poslednje vreme Tajland je postao jedna od omiljenih destinacija za odmor kod Srba, a Perućica je sa našim čitaocima podelio svoje impresije sa egzotičnog odmora.

Na Tajlandu može u svemu da se uživa. Priroda je fenomenalna, voće i povrće takođe. Sve što sam ovde probao me je oduševilo. Noćni život je isto fenomenalan. Voda je topla, Tajland je najlepši u februarau i martu – odgovorio je pevač i dodao:

Vozi se levom stranom, to mi je čudno. Ima mnogo plaža, sve je predivno kao sam razglednice. Video sam da jedu razne bube, ali to j atrakcija za turiste ko ima petlju da proba, ja nemam.

NE PROPUSTITE I

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić