Login/Registracija

Peja spreman za novu sezonu svog šoua: „Povukao sam ručnu, ali meni ta ručna ne radi“ (VIDEO)

Popularni voditelj Zoran Pejić Peja progovorio je o novoj sezoni emisije „Pesmom za dušu“, jednistvenog šoua koji on već decenijama vodi i koji se uvek iznova gleda sa nesmanjenim oduševljenjem.

-Što se mene tiče ja sam spreman rođen. Hteli da priznamo ili ne sledeće godine će biti 30 godina kako radim jednu emisiju, to je veliki uspeh – rekao je Peja koji je ponosan na svoj uspeh, s obzirom da se retko ko i u svetu može pohvaliti tolikim stažom jedne emisije.

-Obično rade 4-5 godina emisiju, i onda prelaze na nešto drugo jer im padne rejting. Meni je neverovatno da svake godine ima sve više poklonika narodne muzike, što se može videti i na koncertima. Narodnjaci razvaljuju gde god da se pojave – objašnjava Peja.

Voditelj otkriva i koja je tajna uspeha njegovog vanvremeskog šoua.

-Treba da budeš običan, normalan, svoj. Treba poštovati i sebe i gledaoce. Jednostavno, potrebno je graditi karijeru i naplaćivati karijeru, jer samo ono što platiš ti to i ceniš – kaže Peja.

U prvoj epizodi novog serijala koja je na programu 18. septembra Peja će ugostiti Aleksandru Mladenović i Andriju Akija Markovića, a sve to možete da gledate na Grand televiziji.

-Već u sledećoj emisiji dolaze mi u goste Mina Kostić i Marko Gačić, a u emisiji je već ustaljen Šekijev orkestar. Šeki je moj dugogodišnji saradnik i prijatelj. Dasa sa kojim sam celo letoi radio svadbe i veselja. Zato i kada me neko pita da li odmaram, očigledno je da ne odmaram – kaže Peja.

Uprkos brojnim angažovanjima Peja je priznao da je ipak uspeo da „malko nepuni baterije“ tokom leta.

-Najpre sam bio u Crnoj Gori kod mog druga Sekija, inače estradnog umetnika u Baru. Svakodnevno smo uz druženja konzumirali školjke, ribe i hobotnice. Kasnije mi se ukazalo slobodno vreme pa sam otišao u Italiju na nekih desetak dana. I nedavno sam ponovo bio u Crnoj Gori – kaže Peja i otkriva da dugo nije bio na destinaciji koju je ovog leta posetio čak dva puta.

-Nisam bio 15 godina u Crnoj Gori, i moram da primetim da se mnogo toga promenilo. Ali na žalost, i mnogo toga je ostalo isto. Nekako mi se čini da malo ulažu u plaže i da im to nedostaje kako bi taj narod mogao da zaradi malo više – poručuje popularni voditelj.

Peja je otkrio i da je koncept emisije nepromenjen:

-Trudio sam se da nešto uvedem ali kad god sednem da pričam sa direktorom televizije on mi kaže da ne diram ništa, s obziorm da je emisija jako gledana. Probao sam da naravim neki tok šou, ali je odgovor bio isti. Jedino bih skrenuo pažnju našim i vašim pratiocina da odu na novi Grandov kanal „Prala Roma“ i da ga obavezno zaprate jer će tu biti mnogo lepih pesama. Biće zapravo svih mojih 30 godina rada satkano na tom kanalu.

Emocije krase emisiju „Pesmom za dušu“ a Peja otkriva i da je zbog ozbiljnih zdravstvenih problema morao malo da uspori ritam.

-Povukao sam ručnu, ali meni ta ručna ne radi. Sva četiri točka idu kuda koji hoće. Stalno sebi govorim da stanem, da se ne nerviram, da me ovo ili ono ne zanima. Ali kako da me ne zanima? Svuda problemi, svuda nervoza, sekiracije. Sekiram se evo i zbog ovog neopranog auta – iskren je Peja.

Voditelj ipak kaže da ima tajni trik.

-Nervozu lečim tabletom za smirenje (smeh) – dodaje Peja.

BONUS VIDEO: Saša Popović o novoj sezoni „Zvezda Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić