Login/Registracija

Peja na svadbama ZARADIO VRTOGLAVE SUME NOVCA: „Sve što imam je zbog Pariza“

Autor i voditelj emisije „Pesmom za dušu“, Zoran Pejić Peja poznat je i kao voditelj programa na slavljima širom Evrope, sa kojih nosi sjajne životne anegdote i iskustva.

Tokom svoje dugogodišnje karijere, posetio je mnoge poznate gradove, ali uprkos zahtevnom radnom vremenu u parizu, ova prestonica u njegovom srcu ima posebno mesto.

– U Parizu ustajemo u 8 doručkujemo, pevač i muzičari oko pola 10 idu po snajku a mi stižemo oko 10 u salu. U 12 prvi gosti dolaze u salu, i od tad do sutra ujutru u 5,6 se radi- objasnio je Peja koji je tek prilikom dvanaeste posete ovoj metropoli posetio najpoznatiju građevinu- Ajfelov toranj koji je na njega ostavio spektakularan utisak.

Iako ova veselja umeju da budu izuzetno naporna, Pejić tvrdi da se taj umor brzo zaboravi kada se nakon odrađenog posla uživa u drugim čarima.

– Njihova veselja su maratonska, ali oni su tako velika gospoda i džentlmeni oni odmah vode na Šanzelize i ima jedan fin restoran pored zgrade Lui Vitona gde mi obično jedemo škampe, dagnje i jastoge, puževe i to je tamo takav specijalitet koji se služi na jednom ogromnom ovalu punom leda. Taj ugođaj i te večeri i druženja, to je nešto posebno- ističe voditelj.

Nikada nije krio da od svog posla odlično zarađuje, a novac se uvek trudio i da pametno iskoristi.

– Ja sam tamo godinama radio, mnogo sam para zaradio i kuće i stanove sada imam sve zbog Pariza. Bilo je teško, ali jako lepo jer smo se družili– kaže Peja.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić