Login/Registracija

Džidžin prijatelj podelio njenu staru sliku, ona žestoko reagovala: „Ovde sam bez operacija“ (FOTO)

Pevačica Aleksandra Stojković Džidža pojavila se u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ 2013. godine i od tada gradi uspešnu muzičku karijeru.

Ona nikada od javnosti nije krila da je radila nekoliko estetskih intervencija, a sada je njen prijatelj objavio fotografiju koja je izazvala lavinu komentara na društvenoj mreži Instagram.

Naime, ova fotografija je stara nekoliko godina, Džidža ima kratku kosu koja je bila njen zaštitni znak tokom takmičenja.

Uz sliku, njen prijatelj Miloš je napisao:

-Slatki smo ovde! Koja godina ovo beše? – napisao je Marković, a pevačica je odmah podelila sliku i na njen profil i napoisala komentar koji je izazvao pažnju pratilaca:

-Ovde sam bez operacija – odgovorila je Džidža i nasmejala sve.

Podsetimo, Aleksandra se nedavno prisetila sezone u kojoj je učetvovala, a za Grand je prizala kakve je uspomene vežu za učešće u „Zvezdama Granda“.

-Svaki put kada stanem na binu Granda setim se tog početka, te prve emisije gde sam pevala Tinu Tarner i dobila sve negativne komentare. Imala sam tremu i svaki put je imam pred neko snimanje emisije, mada to možda pokazuje da sam pravi profesionalac- rekla je pevačica.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković