Login/Registracija

„Pametna moja devojčica“: Ćerka Dragane Mirković donela VAŽNU odluku, pevačica se odmah oglasila (FOTO)

Do pre samo nekoliko meseci javnost nije znala kako izgledaju deca folk zvezde Dragane Mirković.

Pevačica je svoju porodicu držala daleko od očiju javnosti, pa se Marko i Manuela nikada nisu pojavili na nekoj naslovnoj strani ili u drugim medijima.


Čim su osvanule njihove fotografije na društvenim mrežama, odmah se počelo pisati i pričati o privatnom životu Draganine dece. Izgleda da svakodnevno pojavljivanje u medijima Manueli nije prijalo, pa je donela veoma važnu odluku, a onda je obavestila i svoje pratioce na Instagramu.

-Dragi pratioci, zbog zloupotrebe mojih fotografija od strane nekih novinara, odlučila sam da deaktiviram svoj profil jer ja nisam javna ličnost i ne želim da čitam nesitine o sebi. Hvala na razumevanju i puno pozdrava – napisala je ona.

Zatim se oglasila i Dragana koja je sa samo dve reči uz fotografiju podržala odluku svoje naslednice.


-Pametna moja devojčica.

Verovatno je Manuela donela ovu neočekivanu odluku nakon pisanja pojedinih medija o njenom ljubavnom životu. Naime, pojavila se vest da je ona u vezi sa jednim pevačem, a neki su otišli i korak dalje pa se proširila priča da je ćerka Dragane Mirković čak i verena. Po svemu sudeći, Manuela želi da sačuva svoju privatnost, a za to ima i podršku porodice. 

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković