Login/Registracija

PALO POMIRENJE ANE I RASTE! Nakon teških optužbi, pevačica rešila da zakopaju ratne sekire (VIDEO)

Nedavno je Ana Nikolić šokirala javnost svojim izjavama o svom bivšem mužu Stefanu Đuriću Rasti. Kako je krenula mislilo se da neće stati i da će se pretvoriti u najveći estradni rat supružnika.

Međutim, nakon što je Ana javno prozvala Rastu, nazvala ga „Velikim ocem“ i iznela niz optužbi na račun njegovog očinstva i istakla da će odgovarati za „Zlodela“ koje je uradio njoj i njihovoj ćerki Tari, čini se da je došlo do pomirenja, a to pokazuje i jedna od poslednjih objava Nikolićeve na Instagramu.

Naime, Ana je putem društvenih mreža pokazala kako uživa u novoj pesmi „Pismo“, koju e Rasta nedavno snimio sa Darkom Lazićem i Mihajlom Veruovićem Vojažom. Numera je objavljena pre dve nedelje, a po svemu sudeći Ana ju je već naučila i pojačala je do daske.

Ona je sa pratiocima podelila video, na kom uživa uz pomenutu numeru, a potom i ubrzo tagovala aktere ovog hita, između ostalog i bivšeg supruga, a on je isti i repostovao. Zbog ovog poteza počele su i spekulacije da je par uspeo da reši nesuglasice.

Podsetimo, Rasta nije hteo da uzvraća Ani na njene napade i prozivke. Istakao je tada da je uzdržan zbog ćerke koju imaju.

Ana i ja smo u kontaktu koliko je potrebno oko deteta. Na sve drugo nemam komentar, niti ću se oglašavati tim povodom– krako je rekao reper.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić