Pa gde kumu?! Ovako je Vanja IZBACILA Aleksandru Mladenović iz „Zvezda Granda“

da29243b40641fc4a57ea3edd64a2d4f9645d296

Kažu da su estradna prijateljstva veoma retka, a Vanja Mijatović i Aleksandra Mladenović već godinama ruše predrasude. Njihovo drugarstvo datira još od takmičenja „Zvezde Granda“, a nedavno su prijateljstvo krunisale kumstvom.

-Šta znam kod mene u životu je sve išlo spontano. Ne tražim ni ljubav, ni prijateljsrtva, ni posao na silu. Nekako je to išlo spontano, druženje je počelo da bude učestalije. Baš smo kliknule kada smo ušle u neke dublje teme i vrlo retko pričamo o poslu i muzici- priznala je Vanja koja iako je deo šoubiznisa priznaje da je estradne teme ne zanimaju.

-Ako ti kažem da mene ne interesuje mnogo ostatak sveta… Jednom prilikom je Aleksandra rekla za mene da sam u svom svetu i dobro me je opisala. Tako da retko kada imamo teme u smislu da pljujemo i ogovaramo, mislim komentarišemo normalno- objasnila je pevačica.

ipiccy image 44 1

Iako su se i Vanja i Aleksandra nekoliko puta takmičile u „Zvezdama Granda“ malo ko se seća da su se u presudnom trenutku upravo njih dve našle na vrućim stolicama u baražu.

-Ona je te godine ispala i to baš od mene, mislim sedele smo tako smo nasumično nas dve ostale- prisetila se Vanja, zbog čega je Siniša Medić rešio da se našali.

-Pa kumu si izbacila iz takmičenja- dobacio je voditelj.

Podsetimo, Vanja Mijatović nedavno je stala na ludi kamen i zaklela se na večnu ljubav svom dugogodišnjem partneru Aleksandru. Upravo najvažniji momenat u životu ulepšala joj je kuma Aleksandra Mladenović zapevavši joj pesmu za prvi ples, a kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović