Login/Registracija

Ovo su deca Halida Muslimovića: Ćerka mu je prava lepotica, a sin je godinama bio u vezi sa poznatom blogerkom (FOTO)

Ćerka pevača Halida Muslimovića, Lejla Muslimović krije se od očiju javnosti, a malo ko zna kako izgleda.

Lepa Lejla ima 28 godina i lepotom privlači pažnju na društvenim mrežama i izabrala je potpuno drugačiju profesiju od svog oca.

Naime, Lejlin otac je jedan od najpoznatijih pevača narodne muzike na prostoru bivše Jugoslavije, a ona je magistar ekonomije u turizmu i hotelijerstvu.

Halid je ćerku Lejlu dobio u braku sa suprugom Adelisom, a osim nje imaju i sina Enisa.

Enis je pre veze sa sadašnjom izabranicom imao romansu sa srpskom blogerkom Zoranom Jovanović Zoranah zbog čega je bio u žiži domaćih medija.

Nakon raskida sa Zorannah neko vreme se o njegovom privatnom životu nije znalo ništa, a onda je osvanula vest da čeka naslednika sa sadašnjom suprugom.

Podsetimo, pevač Halid Muslimović danas uživa u izgrađenoj karijeri, slavi, ali i novcu koji je svojim talentom stekao, ali nikada nije zaboravio svoje detinjstvo i mladost, kada je živeo u siromaštvu.

Halid nikada nije krio da potiče iz radničke porodice, a svoje početke zauvek će pamtiti po svojoj prvoj gitari koju mu je otac kupio tako što je zbog nje podigao kredit, jer su tada imali dovoljno novca samo za osnovne stvari. Pevač ističe da je i danas, nakon toliko godina, srećan što je izabrao zanimanje koje ga ispunjava, kao i da je ponosan na svoj dosadašnji rad, koji je zaslužan za njegov uspeh i popularnost.

Potrefilo mi se da radim ono što volim i živim od toga. Bog me je nagradio i to je najlepše što se može desiti. Što se popularnosti tiče, moja pesma je popularnost, znači ako ona ostane, tu sam i ja – zaključio je Halid.

(Kurir)

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković