Login/Registracija

On je bio zabranjena ljubav Lepe Lukić: „Sastajali smo se krišom“

Za Lepu Lukić kažu da je bila najveći zvrk u mladosti, a pevačica često pričama i anegdotama iz svog života to i potvrđuje.

Iako je do sada najčešće pričala viceve, Lepa je otvorila dušu i progovorila o zabranjenoj ljubavi iz mladosti.

-Lepa ja se sećam jednog naslova, pitali su vas na šta pomislite prvo kada vam neko kaže ljubav, a vi ste odgovorili „Da se obesim u štali“ (smeh)- rekao je voditelj Siniša Medić.

-Nisam baš to pomislila, ali zaljubila sam se. Njegovi roditelji nisu želeli da ima pevačicu za devojku, a on me je jako voleo kao i ja njega. Sastajali smo se krijući ali nije mogao da me dovede kući, kao ni ja njega- prisetila se pevačica.

U svom stilu voditelj se našalio s pevačicom i pitao da li je u to vreme bilo seksa pre braka, a Lepa je odgovorila kao iz stopa i nasmejala ceo studio.

-Bilo je iza slame! Uvek je bilo ali ne na izvolte!

Podsetimo, ekskluzivno za Grand Lepa se prisetila i perioda odrastanja i školovanja koje se kako kaže u mnogo čemu razlikuje od ovoga danas.

-Dobijali smo prutićem packe  po dlanovima, jesmo, al’ zato smo normalni. Ne ja, nego uopšte, đaci su bili normalni. Danas deca u sedmoj godini već imaju mobilne telefone i dostupno im je sve živo, i što valja i što ne valja. I oni više rade ono što nije dobro nego ono što valja. Sad ne sme ni roditelj da ga malo po zadnjici lupi kad nije završio zadatak, on prijavi roditelja. Sad je došlo tako vreme da tu više. Krivo je društvo – rekla je Lepa.

BONUS VIDEO – Intervju sa Lepom Lukić

Pogledajte i:

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović