Ovo niko nije znao: Adil davao časove matematike, njegovi roditelji zbog jedne stvari nisu znali šta će sa njim

5f9236c300eff6cba0490773bf8edacbc1f681ab

Iako je od najranijeg detinjstva bio dečak za primer, hiperaktivnog popularnog pevača Adila Maksutovića zadavala je njegovim roditeljima velike muke.

 Bio sam nemiran, ali nikad nevaspitan. Bio sam pun energije zbog čega su me roditelji upisivali na čak dva do tri sporta kako bi taj višak energije izbacio iz sebe. Već sa četiri godine sam pokazao sklonost ka pevanju, ali tek kasnije shvatio da time želim da se bavim i da se čovek rodi sa željom da bude u centru pažnje. Tek kad sam dobio svoje dete shvatio sam da se čovek rađa sa talentom – ispričao je svojevremeno Adil koji je pored muzike ulagao i u svoje obrazovanje.

Ono što malo ko zna jeste da je još u srednjoj školi uspevao da naplati svoje znanje.

-Davao sam časove matematike i tako zarađivao džeparac- istakao je pevač koji je svojim roditeljima ispunio najveću želju – da završi fakultet.

Danas može da se pohvali time da je jedan od najobrazovanijih pevača koji u svojoj biografiji ima čak dva završena fakuleta – Pravni i Kriminalističku akademiju.

Što se obrazovanja tiče, ne mora da znači da ako je neko obrazovan da mora da bude dobar pevač, velika zvezda ili dobar čovek – zaključio je nedavno pevač.

adil2
Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić