Login/Registracija

OVI SE*S SKANDALI SU TRESLI ESTRADU: Neki su profitirali, dok su neke zauvek koštali karijere iz snova

S vremena na vreme domaću estradnu scenu potrese skandal koji uključuje eksplicitne fotografije na kojima se nalaze poznate ličnosti, a žrtve ovakvih događaja bile su mahom dame, neke od njih i najveća muzička imena na ovim prostorima.

I dok su ovakvi snimci nekim damama doneli veliku popularnost, drugima su upropstili karijere.

Jedan od „svežijih kućnih videa“ onaj je u kome je glavna akterka bila pevačica Tea Tairović. Iako je pevačica tvrdila kako se veoma loše oseća zbog situacije u kojoj se našla, nakon sramote koju je doživela cena njenih nastupa naglo je skočila, a doneli su joj i veću popularnost.

Sličnu dramu preživela je i Teina sugrađanka Dara Bubamara koja je sama objavila kratak video na kome se vidi da simulira intimne odnose. Nekoliko minuta kasnije, snimak je uklonjen, a par dana nakon afere pevačica je napisala na Instagram nalogu:

Omlaklo mi se, stisnula sam pogrešno dugme. Malo sam vežbala. Nek’ smo živi i zdravi – poručila je ona u svom stilu. Ovaj skandal nije bio jedini u Darinoj karijeri. Još 2015. godine, fotografije na kojima je bila gola isplivale su u javnost.

„Loto devojka“ Suzana Mančić važila je za jednu od najpoželjnijih dama na javnoj sceni. Voditeljka je pretrpela veliku osudu javnosti čak dva puta nakon što su njena dva intimna snimka ugledala svetlost dana.

Prvi video procureo je 2006. godine, a drugi, poznatiji, nešto kasnije. Na njemu je imala odnose sa grčkim bankarom Simeonom Ocomkosom. Iako je Suzana isticala da je teško podnela obe situacije, eksplicitni sadržaj joj nikada nije ugrozio karijeru.

I voditeljka Jelena Žeželj imala je isti problem. Davne 2008. godine javnost je brujala o njenom intimnom snimku. Naslone strane novina bile su prepune fotografija iz kompromitujućeg filma. Javnost je Jelenu prvi put upoznala tokom učešća u rijalitiju „Veliki brat“ kada je sa svega devetnaest godina kročila u popularnu kuću gde se svaki njen potez snimao.

Pevačica Sanja Stojanović koju je na javnu scenu iznedrilo popularno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ mnogi su previđali blistavu budućnost.

Međutim te prognoze u senku je potpuno bacio kućni video sa bivšim dečkom. Intimne scene u jednom trenutku preplavile su društvene mreže, a za Sanju su tako saznali i oni koji apsulutno ništa nisu znali o muzici koju peva.

Pričalo se da je video plasirao njen bivši dečko kao čin osvete, a mediji su o tome brujali danima. Sanja se tada povukla sa scene, a osim što nije snimala, nije se nigde ni pojavljivala u javnosti.

Pevačica se kasnije udala i posvetila porodici, a čini se da joj je ovaj mali peh prilično upropastio muzičku karijeru.

Golišave fotografije novosadske barbike Nataše Bekvalac i njenog tadašnjeg supruga Danula Ikodinovića nastale su na njihovom medenom mesecu, a iako ju je ovo potreslo, Bekvalčeva nije želela da podnese tužbu.

Pogodilo me je kada su gole fotografije izašle u javnost. Znam ko ih je pustio u javnost, ali nisam mu odgovorila ništa. Neće debelo platiti, ovog puta kuća časti – izjavila je Bekvalćrva za medije.

Najpoznatiji eksplicitni sadržaj koji je isplivao u javnost je Severinin porno snimak sa jahte o kome je godinama brujao ceo Balkan.

Iako je popularna pevačica umeđuvremenu dostigla zaslužno zvanje muzičke dive, čim malo padne u senku mlađanih koleginica, Vučkovićeva zna kako da se vrati u sam estradni vrh, pa je tako 2018. u javnost dosepela nova kolekcija Severininih obnaženih fotografija.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk