Ovde čujem Cecu! Prijovićka oduševila publiku, komentari samo pljušte: „Iste su“ (VIDEO)

844b189eb94e8e24b4c287ca05a9d13212d0f9f7

Pevačica Aleksandra Prijović se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“. Od tada samo niže uspehe na poslovnom planu, a sa ponosom nosi epitet najbolja pevačica mlađe generacije.

Još dok se takmičila u ovom talent-šou svi su komentarisali njeno pevanje koje je iz godine u godinu sve bolje, mnogi joj predviđaju karijeru poput Cece Ražnatović.

Publika često govori i komentariše da je Aleksandra upravo Cecina naslednica, a sudeći po videima koji se pojavljuju na društvenim mrežama ovaj novi epitet je potpuno opravdan.

Naime, na mrežama sve čećšće možemo videti snimke sa njenih nastupa, a jedan video koji se pojavo pre nekoliko dana privukao je posebnu pažnju Prijovićkinih pratilaca.

Na jednom koncertu Aleksandra je izvodila pesmu „Gore od ljubavi“, a komentari i pohvale su se samo nizali.

-„Ja ovde čujem Cecu“, „Prijo, pokidala si“, „Iste ste potpuno“, „Svaka ti čast“ – samo su neki od komentara ispod videa.

Podsetimo, Aleksandra je prva Zvezda Granda koja je zakazala solistički koncert u Beogradu za 29.9.2022. Pre nekoliko dana su karte puštene u prodaju, a publika sa nestrpljenjem čeka ovaj spektakl.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković