Ovakvu je do sada niste upoznali Vesna Milanović kao glumica: „Osvojila sam mnogobrojne nagrade“

770b078729a0d3cfd696946ec9e673ae878af68f

Šarmantnu voditeljku Vesnu Milanović široke narodne mase upoznale su još iz perioda kada je bila deo novinarskog žirija u emisjiji „Zvezde Granda“, a zavoleli kao domaćina mnogobrojnih televizijskih emisija.

Poznata je kao osoba koja svoju privatnost drži podalje od očiju javnosti, a samo za čitaoce Grand portala ispričala je pojedinost iz privatnog života i školskih dana.

Vesna nam je u razgovoru otkrila da se kao devojčica bavila sportom, ali i da joj je gluma bila velika strast.

Hiljadu devetsto devedesete sam završila srednju školu. Trenirala sam odbojku i košarku, bila sam i član amaterskog pozorišta Branislav Nušić iz Vladičinog Hana – otkrila je voditeljka i dodala:

Osvajala sam mnogobrojne nagarde u amaterskim pozorištima na takmičenjima amatera. Sa putujućim pozorištem Šopalović bila sam na takmičenju u Kraljevu i Lebanu. U Lebanu sam čak osvojila sa predstavom „Mušice“ nagradu za glavnu žensku ulogu. U predstavi „Putujuće pozorište“ sam igrala Jelisavetu i osvojila nagradu za sporednu žensku ulogu. Imala sam kratku kosu, obožavala da je tapiram i da imam šiške. Tako je i danas, kao i kada sam imala pet godina. Šiške su must have.

68aae722 a9af 4349 8a93 4bc557d6061f

Tokom srednje škole Vesna je imala izgrađen muzički ukus, a upravo to je uticalo i na njen stil.

-Srednjoškolski dani su doneli tu neku Djuran Djuran i Sajmon Le Bon frizuru. Prijetelji me zezaju da ličim na Zeru iz Crverne jabuke iz tog perioda. Kada malo bolje pogledaš shvatiš da to i jeste tako – prisetila se novinarka.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk