Login/Registracija

Ovako je izgledala audicija za „Zvezde Granda“ Ivane Selakov: „Boja glasa mi je presmešna“ (VIDEO)

Kao i mnoge njene kolege i pevačica Ivana Selakov neverovatnu popularnost stekla je tokom učešća u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

Svojih početaka na Grandovoj sceni i danas se seća sa osmehom zbog čega je iznenađenje koje su joj priredil voditelj Tihomir Tepić i Sanja Ćulibrk dirnulo.

Naime, Ivani su pustili video sa njene audicije u Somboru čemu se ni malo nije nadala.

-Računala sam sad koliko je godina prošlo, ali sam se zbunila. Ne znam, potpuno sam bila u svetu zabavne muzike tad, pop i rok, mada sam znala komercijalne narodnjake. Tada sam već pevala prateće vokale- objasnila je Ivana.

I tada simpatična plavuša pred Sašom Popovićem i njegovim timo zapevala je čuveni hit Cece Ražnatović „Lepotan“.

-Ovo je u stvari druga sezona, a sad i ima dvadeset (smeh) Prošla sam na audiciji, ali sećam se da su oko mene svi forsirali tada narodnjake, a ja i narodnjaci tada u ratu. Nisam baš bila vična da otpevam to najbolje. Mada to je bilo jedno interesantno iskustvo- ispričala je za Grand, a potom se dotakla i borbe na Grandovoj sceni koja je trajala mesecima.

-Posle sam tokom takmičenja pevala i birala pesme koje znam i volim. Za prvu emisiju sam otpevala „Žena starija“, to je bio ultra hit! Ali nisam tada toliko bila u materiji kao sad, boja mi je bila smešna- rekla je Ivana kroz smeh.

U videu ispod pogledajte kao je Ivana Selakov izgledala na prvoj audiciji za „Zvezde Granda“:

Podsetimo, Ivana Selakov nedavno je govorila o početku svje saradnje sa Grandom za koji je velikim delom zaslućna njena koleginica i prijateljica Ceca Ražnatović.

Svi znaju da sam ja Ceci na prvom Ušću i celoj toj turneji pevala prateće vokale. Tada sam se lomila jer sam imala neke pesme koje sam prikupila. Mada teško je bilo izdati ih, ali sam razmišljala i za koga. -Razmišljala sam šta ću i kako ću i na kraju sam pitala Cecu za savet. Ona mi je stvarno puno pomogla, prosto me uputila kod Saše Popovića da odem na razgovor i da on posluša moj album, a sve ostalo je istorija. Posle sam imala čak tri albuma za Grand– otkrila je pevačica.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović