Login/Registracija

Ovaj HIT ne može da prežali: „Pesma Marije Šerifović je pisana za MENE“

Od najranijeg detinjstva muzika je najveća ljubav Sonje Kocić koja i nakon više od dve decenije radi i nastupa punom parom. Svojih početaka se rado seća, a uprkos brojnim numerama koje je do sada snimila za jednom pesmom, koja joj je izmakla za dlaku, i dalje žali.

– Sa sedamnaest godina ja sam otpevala pesmu „U nedelju“, koju je Leontina napisala za mene i ta pesma je moja. Sećam se da mi je Leontina usred noći poslala demo snimak sa svojim otpevanim glasom gde nije bilo teksta, bio je samo početak strofe. Bukvalno je pesma pisana za mene i ja sam nakon toga otpevala demo snimak i trebala sam na festivalu u Budvi 2003. godine da nastupim sa tom pesmom. Međutim, desilo se da kada sam ja to otpevala nije bilo sasvim ubedljivo zbog godina i iskustva i ta pesma je ostala. Onda su mi napisali numeru „Košulja“ sa kojom sam ja otišla u Budvu. Par meseci nakon toga slušam ja pesme za Beoviziju i čujem Mariju koja je potpuno u drugom aranžmanu otpevala „U nedelju“. Leontina i ja smo bile u kontaktu međutim rekla mi je da nisam zrela, ali mi nije bilo jasno zašto mi je nisu ostavili i sačekali da odrastem, ali to je tako. To je stvar kompozitora- ispričala je pevačica.

Kako već neko vreme svi bruje o estradnom ratu Milice Pavlović i Ane Nikolić, Sonja je otkrila da li bi ikada postupila poput Nikolićeve i sada objavila demo snimak pesme „U nedelju“ koji još uvek čuva.

– Ne bih sada pustila taj demo snimak, možda bih zamolila Leontinu i Mariju da možda otpevam u nekom drugom aranžmanu, na neki moj način koji ja sada doživljavam sa 36 godina. Možda se i meni desi isto, da uzmem nečiji hit, eto Mariji je od tad krenula karijera- istakla je Sonja.

Podsetimo, Sonja Kocić nedavno je nastupila na festivalu „Sunčane skale“ koji je ostavio veliki utisak na nju, a za portal Grand Online podelila je svoje utiske nakon što se vratila sa crnogroskog primorja.

– Super, jako sam zadovoljna, puno mi je srce, jer su se Skale vratile posle 10 godina sigurno, srećna sam što sam se pojavila sa jednom predivnom pesmom, srećna sam zbog same te saradnje i svega što smo tamo predstavili i uradili i ja sam zadovoljna kako je sve to ispalo – rekla je.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović