Login/Registracija

Otac joj NIJE DAO DA PEVA: “Donela sam mu HONORAR NA UVID, imala sam 14 godina“

Milena Plavšić rodnu Banja Luku pre četrdeset godina zamenila je prestonicom Srbije u kojoj je izgradila ime i pevačku karijeru ali i osnovala porodicu.

Četri decenije bavljenja muzikom rezultiralo je velikom popularnošću, ali sam početak kao i kod većene pevačica njene generacije, nije bio jednostavan.


– Bilo je takvo vreme da moj tata nije blagonaklono gledao na te moje početke. Sreća pa je majka bila popustljivija, kao i svaka majka. Ali ja sam jednostavno bila uporna, otac je tražio prvo da završim školu, a tek onda mogu da pevam ili igram kao hobi. Nije verovao da to jednoga dana može biti moja profesija– rekla je pevačica.

Kako je pevanje bila neizvesna profesija, a njen otac nije verovao da će njegova mezimica od toga moći lepo da živi, ona se odlučila da mu to i dokaže jednim simpatičnim potezom.

– Da bi video da od pevanja ima koristi, ja sam mu donela na uvid svoj prvi honorar sa samo 14 godina. Njemu je bilo drago ali je i dalje strahovao i samo je ponavljao da moram da završim školu, tako da sam završila Višu ugostiteljsku školu pored pevanja– otkrila je Milena.

POGLEDAJTE I:

„NAJTEŽE SU MI NOĆI“ Nakon gubitka supruga ništa nije isto u životu Milene Plavšić (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac