OSMAN HADŽIĆ SNIMIO DUET SA „ZVEZDOM GRANDA“: Posle duže pauze, pevač nas je obradovao sa novim pesmama (VIDEO)

Izdao je dve nove pesme u kratkom vremenskom periodu, samim tim da je pre toga napravio veću pauzu, Osman Hadžić se oglasio, vidno raspoložen i otkrio nam je gde se nalizi i kakvi su mu dalji planovi.

Nalazim se na jednom mestu iznad Mostara, proslavljali smo rođendan Anida Ćušića učesnika „Zvezde Granda“. Prelepo smo se proveli, iako je bio njegov rođendan on je najviše pevao– rekao je pevač.

MG 2973

Osman osim što je bio na rođendanu svog kolege, sa kojim je snimio duet, ali interesantno je da se nisu uopšte sreli, a na rođendanu su se zvanično i upoznali.

Desilo se tako, on je momak koji voli moje pesme, zvao me je da napravimo duet. Dok je on bio na putu, ja sam bio u studiju. Kada smo se sreli baš je bilo emotivno i bilo je prelepo– rekao je Hadžić.

Osman hadzic

Pored toliko pevača na estradi, kako je pao dogovor za duet sa Anidom Ćušićem:

On je napravio tu pesmu i mene je zvao da mu budem gost, Kada sam čuo pesmu, ja sam to naravno prihvatio. Volim kada čujem dobre mlade kolege i želim im pružiti podršku. Anid je vrhunski pevač i pred njim je jedna blistava karijera.

Dotakli smo se i Osmanove nove dve pesme, jedna od njih se zove „Doza sreće“, koju je radio Petar Stokanović, a kako je došlo do saradnje, pevač nam je odgovorio:

Dugo sarađujem sa Petrom, uradili smo dve pesme „Poljubac života“ i Doza sreće“, po reakcijama publike vidim da su pesme dobro prihvaćene.

U nastvku pogledjte video šta nam je još rekao.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić