Login/Registracija

OPA! Aleksandra Bursać otkrila koja koleginica sledeća staje na ludi kamen

Pevačica Aleksandra Bursać deifnitivno je jedna od najangažovanijih na terenu te ne čudi što nema vremena da se posveti novim pesmama

Teren je pokazatelj kako radiš i zbog toga te ljudi zovu, ali nekako moraš da budeš prisutan u medijima i da snimaš pesme ili kavere, što je in, mada to je veliki izdatak jer pesme i spotovi mnogo koštaju, ali to publika zaslužuje i s obzirom koliko radimo i treba da ulažemo u našu karijru- istakla je Aleksandra koja tvrdi da joj se nikada nije desilo da kupi pesmu koja je na kraju ostala u fioci.

-Nikada mi se to nije desilo jer kada biram odmah gledam da mi legne i uvek probam da je otpevam pre nego što kupim- objasnila je pevačica koja se uvek vodi svojim osećajem što se u njenom slučaju pokazalo kao dobar recept.

Čini se da je njenim pesmama nekada potrebno i vreme da bi postale veliki hitovi što Bursaćevoj ni malo ne smeta budući da je veoma strpljiva te veruje da se svako ulaganje kad tad i isplati.

-Tačno, ali jedina pesma koja je na prvu bila top je moja prva pesma. Odmah je našla put do publike, a „Čini mi se da sam se zaljubila“ je bljesnula nakon godinu dana. Mada se ja nisam nešto ni pojavljivala po emisijama i nisam dobro prezentovala, ali svakako je piblika ta koja bira- priznaje Bursaćeva.

Na poslu joj definitivno cvetaju ruže, ali u ljubavnom životu je i dalje sve isto te je otkrila da li joj se ikada desilo da uhvati bidermajer kao što je to pošlo za rukom njenoj koleginici Aleksandri Mladenović na svadbi Vanje Mijatović.

-Ja ga do sad nisam nikada uhvatila (smeh) Pa pokazalo se kod mene da nisam! Mislim da devojke kad uhvate bidermajer se udaju odmah posle toga, tako legenda kaže- našalila se pevačica.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović