Login/Registracija

OP, OP: Ko je NOVA devojka Saleta Tropika? (VIDEO)

Ovogodišnji festival „Sunčane skale“ obeležio je i dolazak Saleta Tropika koji nije krio oduševljenje zbog ovog muzičkog događaja i dolaska brojnih kolega koje su se našle na primorju.

– Ništa bolje nije moglo da nam se desi i baš mi je drago što su se Skale vratile i da svi imamo mogućnost da predstavimo neke pesmice koje mo uradili, ali vremena zaq odmor nema. Ne smem da se žalim dvr godine skoro ismo radili!- rekao je Sale.

Svedoci smo da se novi muzički trendovi i popularne pesme izuzetno razlikuju od nekadašnjih starih hitova za koje nogi tvrde da su vanvremenski, a Sale je imao za to samo jedno objašnjenje.

– Sada je drugačija energija, muzika i tekstovi ovih novih pesama. Recimo uz neke stare pesme, možeš da tuguješ, da popiješ vino, a u ovim novim pesmama je nekako sve brže, neka nova energija, ali se zato dešava ta neka brzinska primopredaja. Taj novi trend zapravo više i nije trend jer dugo traje, to je već sad način življenja. Socijalne mreže mnogo utiču na to, nekada čovek za ceo život nije primio onoliko informacija koliko mi danas primimo u jednoj sekundi- tvrdi pevač.

Ipak, ono što sve najviše zanima je pevačev ljubavni status nakon razvoda od pevačice Jovane Pajić, koji se nedavno dogodio.

– Kako nisam zaljubljen, ja umirem (smeh)- odgovorio je Sale, a na pitanje da li ima partnerkunašalio se i rekao da ima ni manje ni više nego dve.

Šalu na stranu, veliku pažnju privukao je njihov zajednički video koji je osvanuo na društvenim mrežama, te na pitanje da li ima nade za pomirenje Sale je odgovorio:

– Moj prijatelj je okačio stari simak od prošle godine i onda su svi pomislili da smo se pomirili, ali nikad se ne zna, pa život je to. Sašta te nauči rastanak i shvatiš gde si pogrešio, kao i gde si bio u pavu, a gde ne. Kada se ljudi odvoje svako može lepo da sagleda situaciju i shvati šta se dešavalo.

Mnogo toga je Sale otkrio, zato klik na video ispod:

……

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović/ N. Pantelić