Login/Registracija

“Ona je prototip kako DEVOJKE TREBA DA IZGLEDAJU“ Voditeljke nahvalile ZVEZDU GRANDA

Pevačica Tamara Milutinović već neko vreme uživa  ljubavi sa fudbalerom Darkom Jevtićem, i mnogi kažu da nikada lepše nije izgledala niti zračila.

Biće da je i od ljubavi ali i od truda koji već neko vreme ulaže kako bi izgledala što bolje, jer kako kaže leto se bliži a svaka žena želi da bude u top formi.

– Odrekla sam se koka kole, ne pijem je već tri meseca i moram da kažem da mi to teško pada. Pozabavila sam se linijom i zbog posla, snimao se spot, pravile su se fotke, a nama pevačima se uvek nađe mana. Lakše mi je da se pozabavim sobom iako me to malo opterećuje nekada. Ja kad se ugojim 5 kilograma izgleda kao da imam 15 više– rekla je Tamara u emisiji “A sad malo mi“, kada su je voditeljke Vesna Milanović i Dragana Katić pohvalile kao retko koga.

Čim je stigla u emisiju, ovaj ženski tandem konstatovao je da je Tamara prezgodna kako uživo tako i na kameri, i da bi devojke trebalo da se ugledaju na nju.

– Ti bi trebalo da budeš prototip devojaka, kako treba da izgledaju danas. Drugačija si, i ono što je jako važno, ne ličiš na sve ove devojke koje liče jedna na drugu, isti nos, ista usta, noge, nokti- rekla je Vesna, nakon čega je Tamara otkrila da je to zato što nije imala nijednu estetsku intervenciju.

POGLEDAJTE I:

Tamara NIJE ZNALA važnu stvar o Urošu, on se NALJUTIO: “Kakvi smo mi to PRIJATELJI?“ (VIDEO)

Tamara Milutinović OTKRILA DETALJE VEZE NA DALJINU i da li će se uskoro ostvariti u ulozi majke

Autor: T. Bogavac