Login/Registracija

ODUSTAJE OD PEVANJA? Folker se vratio starom hobiju

Višak slobodnog vremena usled pandemije motivisao je pevača Nemanju Nikolića da se ponovo vrati starom hobiju – slikanju.

Folker je nedavno zasukao rukave i nakon dužeg vremena uradio svoju prvu sliku, čime se pohvalio redakciji našeg portala.


Za Grand Online je otkrio da je, pored pecanja – njegove najveće strasti, slikanje trenutno najbolja razonoda i zabava za njegovu dušu.

Tehnika koju koristi je ulje na platnu, a kako kaže, sam talenat za slikanje je dar od Boga. 


– Još kao dete sam naučio da slikam, ali to nisam radio nekoliko godina, možda i deceniju. Znate, slikanje mogu da uporedim sa vožnjom bicikla, kad jednom naučiš, teško je da zaboraviš. Eto, konačno je došlo vreme da se vratim svom hobiju i dobro mi ide (smeh). Preko dana slikam, noću pevam -kaže Nemanja. 

Podsetimo, pevač je nedavno izjavio da je ogorčen što više od godinu dana ne nastupa, a gostujući u Grandovoj emisiji apelovao je da se napravi strategija za nastupe usled pandemije.

– Mi ne znamo da radimo ništa drugo sem da pevamo, jesmo i zdravi i pravi i jaki, ali morate da razumete da je muzika stil života. Narod kaže „Idite kopajte kanal“, takve su trenutno osude prema nama muzičarima, ali ako može da radi neka fabrika od 1.000 – 2.000 ljudi i da ne prestaje sa radom, može da se nađe alternativno rešenje za nas muzičare. Ljudi, muzika je život, muzika je pokretač svega, to ne sme da stane, a oni nas nekako usporavaju – istakao je Nikolić i dodao da je čitava muzička industrija u problemu. 

Nakon toga situacija se stabilizovala, a Nemanja je svoju publiku počastio pesmom „Srce starih boema“. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić