Odabrao sebi najbolje: Miloš Vujanović promovisao pesmu i spot, glavnu ulogu poverio ovoj lepotici

image0
Foto Goran Jovanović

Posle višegodišnje pauze na muzičku scenu se u velikom stilu vratio Miloš Vujanović, koji je sinoć u prestoničkom restoranu predstavio pesmu „Put do pakla“. Za ovu numeru vicešampion Zvezda Granda snimio je i visokobudžetni spot a glavnu ulogu poverio je, na veliko iznenađenje svih, svojoj supruzi Zlati.

Ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša prvi put se okušala kao glumica tako da nije čudilo što su nju i Miloša iz prvih redova podržavali upravo legendarna pevačica i istaknuti estradni umetnik.

U lepoj atmosferi, osim članova porodice i velikog broja predstavnika medija uživali su i direktor Granda Goran Šljivić, glumica Milica Tomašević i drugi prijatelji porodice i pesma je odmah nagrađena gromoglasnim aplauzom a usledilo je i još jedno iznenađenje kada se Vujanović latio mikrofona i sa svojim bendom otpevao nekoliko legendarnih pesama u novoj verziji.

IMG 20240226 WA0196

-Iako sam bio na diskografskoj pauzi to ne znači da sam sedeo skrštenih ruku, a večeras ste videli samo deo toga. Pesma, spot i kratki nastup samo su početak i spremam još mnogo lepe muzike a uskoro krećem i aktivnije da se bavim nastupima- otkrio je Miloš koji je pojasnio i zašto je pravio dugu pauzu:

-Čitav život sam sanjao da zasnujem srećnu porodicu i srećan sam što imam uz sebe svoja dva anđela, suprigu i ćerkicu. Kada sam saznao da ću postati otac, odlučio sam da smanjim broj nastupa i da budem uz svoju princezu u najbitnijim godinama odrastanja. Sada je ona dovoljno velika da mogu da se više posvetim karijeri, imam podršku svih i spreman sam da se vratim muzici koja je bila i ostala moja velika ljubav!

Ceo intervju sa Milošem pogledajte u videu ispod.

Miloševu novu pesmu možete da poslušate u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I

Foto: Goran Jovanović/N.Pantelić,
Autor: N.Pantelić