Login/Registracija

O NJIHOVOJ LJUBAVI SE I DALJE PRIČA: Ovog muškarca je Seka volela pre Veljka (FOTO)

Seka Aleksic

Seka Aleksić godinama unazad važi za jednu od najvećih zvezda na srpskoj javnoj sceni, a šta god da uradi stalno je u žiži interesovanja.

Kada je njen privatni život u pitanju svima je dobro poznato da je Seka duže od decenije u braku sa Veljkom Piljkićem, a kao kruna njihove ljubavi na svet su došli sinovi Jakov i Jovan.

Međutim malo ko se danas seća da je pevačica pre nego je upoznala Veljka bila u vezi sa poznatim manekenom Mladenom Radulovićem.

seka i mladen

Par je vezu počeo 2008. godine nakon što je Seka okončala veridbu sa biznismenom Zoranom Kovačevićem.

Romansa sa manekenom započela je nakon saradnje na spotu za pesmu „Aspirin“, trajala je do 2010. godine, a u medijima se spekulisalo da je ovaj par bio na korak do oltara.

 Sreli smo se na snimanju spota za pesmu „Aspirin“. S vremenom poznanstvo je preraslo u prijateljstvo, a potom u ljubav. Ne volim da se osvrćem, radije punim plućima živim u sadašnjosti i kujem planove za budućnost. A u tim planovima je i Mladen, naravno ‒ govorila je Seka 2008. godine.

I Mladen je u intervjuima koje je davao, isticao da je Seka najseksepilnija devojka na domaćoj sceni, spontana i normalna, a kao poseban kvalitet isticao je to što je slava nije ponela.

Ipak, ljubav nije potrajala, iako se par verio i najavljivao brak. Njihov raskid došao je iznenada i nije bilo druge šanse za obnovu ljubavi.

Seka je danas u srećnom braku sa Veljkom Piljkićem, a Mladen se potpuno povukao iz medija, živi u Americi, a poslednji put kada se obratio medijima otkrio je da je u vezi sa devojkom po imenu Isidora i da očekuju bebu, te da se raduje što će postati otac.

seka aleksic foto Stanislav Zakic 6

Podsetimo Mladen Radulović bio je 2010. godine učesnik rijaliti programa „Veliki brat“ i tada je otpočeo vezu sa Anabelom. Ljubav se odvijala pred malim ekranima, a kada se šou završio i kada su se kamere ugasile, nije dugo potrajala.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk