Login/Registracija

Novinar IZLUDEO pevačicu, ona mu ODBRUSILA: „To je Dior“

Pevačica Branka Sovrlić jedna je od retkih koja se može pohvaliti savršenom figurom u sedmoj deceniji, na kojoj joj mogu pozavideti i mlade devojke. Međutim, ona ništa ne prepušta slučaju te je otkrila recept za vitku liniju koju je oduvek imala.

– Od malena sam stalno bila u sportu, sigurno ima i to uticaja. Ne vežbam ja toliko, ali dosta šetam i idem na tople destinacije pa dosta plivam, to mi najviše pomaže. Zato sam nedavno išla u Dubaiji, da se malo sunčam i plivam, tako da sam opet fit. Uveče ne jedem, popijem kafu ili čaj bez šećera. I naravo dosta voća i povrća i brzo se dobije željena figura, pogotovo pred more jer moramo da izgledamo dobro u kupaćem- otkrila je Branka.

Iako je tokom svoje uspešne karijere omogućila da sebi može da priušti sve što poželi, Branka priznaje da uživa u malim stvarima koje je čine srećnom i zadovoljnom ženom.

– Mene čini srećnom da se ponašam kao svaka normalna domaćica. Volim da mi kuća blista i da mi sve bude uredno. Iako imam ženu koja mi sređuje, uvek ima nekih propusta pa moram i ja uvek nešto da sredim. Perfekcionista sam, takva sam i u poslu, uvek sebi nalazim mane, koji god nastup da imam ja sebi odmah nađem neku grešku. Živim kao sav normalan svet, volim da sadim cveće, da se viđam sa drugaricama i tako- iskrena je bila pevačica.

Jedna je od retkih čije ime nije punilo novinske natpise kada je reč o skandalima, međutim ipak postoje oni koji su je pogađali iako je vremenom naučila da izlazi na kraj sa svim što njena profesija nosi.

– Na sreću nikada nije bilo žute štampe za mene, iako nekada nisam volela neke naslove. Normalno sam se uvek ponašala, nosila miniće, ali ljudima je to zapadalo za oko pa su pisali da sam „seksi bomba“, ali znam da je to sastavni deo našeg posla. Mada se nekada dešavalo da je neko zlonameran, recimo jednom prilikom sam bila baš ekstra obučena, imala sam Dior sandale, a jedan novinar je napisao da sam došla u plastičnim sandala. Ne patim ja da uvek imam nešto markirano, jednostavno kupujem ono što mi se dopadne, ja imam toliko cipele da me muž zove stonoga. Nikada nisam bez štikli, čak i kod kuće nosim- prisetila se i dodala da je nikada nisu pratili skandali tokom njene višedecenijske karijere.

POGLEDAJTE I

Pevačica otkrila kako je nastala pesma “Ej Branka, Branka“ koja je POSVEĆENA NJOJ

Miriše na HIT! Branka izbacila NOVU PESMU, oko svega pomogla OVA KOLEGINICA

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović