Login/Registracija

NOVA SEZONA NA GRAND TV! Od ponedeljka startujemo žestoko!

Zahuktavamo se lagano! Leto je prošlo, vreme je za uživanje u toplini doma i u televizijskom programu. Iako se Grand magazin već dve nedelje emituje uživo, nova sezona u punom jeku na Grand TV počinje u ponedeljak, 16. septembra. Odmorni, sveži, raspoloženi i sa mnogo novih ideja, vraćamo se u velikom stilu. Čast da otvori novu sezonu imaće autor i voditelj Goran Čomor, čija emisija Grand koktel ostaje u poznatom terminu, ponedeljkom od 20h uživo! A šta je to novo, ali i staro poboljšano ispričao nam je direktor Grand TV Goran Šljivić. 

– Krećemo od ponedeljka. Svakodnevno imamo po nekoliko sati programa uživo. Nova sezona na Grand televiziji donosi mnogo toga zanimljivog, a stare emisije dobile su novo ruho. Svakog radnog dana ide Grand magazin u istom terminu od podneva. Ponedeljkom uveče, od 20h ići će Grand koktel, ali u jednoj novoj varijanti, napravljene su izvesne promene, a kakve, to će gledaoci videti već od 16. septembra. Utorkom imamo emisiju „Halo, halo“ od 20h uživo. Vesna Milanović i Dragana Katić potrudile su se i napravile jedan oziljan šou program, to više uopšte ne liči na onu emisiju od pre. Sredom emitujemo „Pesmom za dušu“ i tu je naravno, „Grand parada“ scakog petka, koja se sem na Grand TV emituje i na televizijama Nova BiH i Nova Montenegro. Orkestri ostaju isti. A emisija „Popodne sa Leom Kiš“ dobila je novu scenografiju i još neke izmene. Sve zarad boljeg i kvalitetnijeg programa za naše gledaoce – objasnio je on.

Na portalu www.grand.online redovno vas obaveštavamo o svim zanimljivostima iz emisija na Grand TV, kao i o našim gostima. Takođe, imamo profile na društvenim mrežama – grand_televizija na Instagramu i Grand televizija na Fejsbuku. 

Foto: Z. K. Munja,
Autor: K. Obradović