Login/Registracija

„Nisam tražio da me neko gura“, Nenad Manojlović razvezao jezik o Radi, pa otkrio zbog čega nisu snimili duet: „U početku sam navaljivao“

NENAD MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 07032023 FOTO MUNJA 13 ok

Poznato je da je pevač Nenad Manojlović polubrat pevačici Radi Manojlović, o čijem se odnosu godinama spekuliše u javnosti o čemu je pevač progovorio za Grand.

Po medijima su kružile priče kako Rada nije pomogla svom bratu, iako je već bila vrlo popularna kada je on započinjao svoju karijeru, a pevač je sada otkrio pravu istinu koja se krije iza medijskih natpisa.

Rada i Nenad Manojlovic

Generalno ja ne smatram da je meni bila potrebna bilo kakva pomoć, mislim da imam dovoljno talenta od Boga da mogu da prođem i sam. Desilo se da ja jesam polubrat Rade Manojlović koja je tada već bila velika zvezda i to se dešavalo i drugima, Mariji Šerifović i svi su oni imali ogroman problem da izađu iz senke svojih roditelja, braće ili nekoga iz porodice ko je već napravio veliku karijeru, tako da to sa jedne strane može da bude i otežavajuća i olakšavajuća okolnost. Ja nikada nisam tražio da me neko gura kroz moju karijeru, a i ovo što se nedavno desilo sa Aleksandrom Mladenović nije se desilo zbog toga što je meni bila potrebna bilo kakva pomoć, prvenstveno sam hteo da ispunim želju svojoj kumi koja obožava tu pesmu rekao je za Grand.

NENAD MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 13102022 FOTO ELENA 5 ok

Iako se u medijima dosta spekulisalo o odnosu Rade i Neše, on tvrdi da tu nikada nije bilo loših namera i da su u jednom trenutku tražili i pesmu za duet.

Nije da nije bilo pokušaja, u početku sam ja više navaljivao, a ona je rekla: „Čekaj da dođe pesma, ne možemo da snimimo bilo šta“, posle toga je ona našla neku pesmu kad sam ja prošao u „Zvezdama Granda“, ali se meni uopšte nije svidela. Jako je teško napraviti pesmu za brata i sestru koja bi bila interesantna. Rada i ja smo po ocu brat i sestra i ja nisam odrastao sa Radom , mi jesmo brat i sestra, ali na žalost skoro ceo život nismo živeli zajedno– iskren je pevač.

BONUS VIDEO- Domovi poznatih u Srbiji:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić